S25 serisini nasıl buldunuz?

Bence farklı bir tasarıma geçiebilirdi. Aynı zamanda 7 yıl güncelleme alacak bir cihaza 12GB Ram yeterlimi bence değil. Performans konusunda gayet yeterli bence. Beklentilerim fazlaydı açıkcası.

Son düzenleme:
S20 - S21 - S22 - S23 te hatırı sayılır farklar vardı ancak S23'ten sonra samsung aynı telefonu satmaya başladı.

S23 S24 ve S25 benim gözümde aynı telefon.

S23 'teki fiyatlama ve özellikler ile nirvanayı gördü sonra dibe çöküş moduna geçti samsung.

Kesinlikle Samsung'un yeni amiral gemisi diyebilirim. 50 bin TL gibi bir fiyata Apple firmasına göre daha iyi bir fark ortaya koymuş.

Hayal kırıklığı olduğu doğrudur bu seri için. Beklentiler daha büyüktü. Ama bazı arkadaşlar S25 ile iPhone 15 karşılaştırmış. İkisi aynı segment cihazlar bile degil. S25 bariz daha üstün bir cihaz.

Ben asla IP 15 yerine gidip S25 almam, isteyen alabilir.

2 ay sonra çıkacak A18 işlemcili iPhone SE4 gerçeği varken zaten bu S25 serisi iPhone 15 vs ıvır zıvır hepsini gömecek

Sizce S23 değişim ile S25-S25+ yapılır mı? S23 cihaz 2-3 aylık daha.

Sizce S23 değişim ile S25-S25+ yapılır mı? S23 cihaz 2-3 aylık daha.

S23 için pazardaki sıfır fiyatına göre iyi fiyat veriyorlar ama 256 GB için ortalama 32 k gerekiyor. 8 Elite, 8 Gen 2'den yüzde 30 daha fazla batarya performansı vereceğini S25 Ultra ile S23 Ultra arasındaki testten dolayı söyleyebiliriz fakat S25 ve S25+'ın testleri daha düşmedi. Testleri beklemek mantıklı olacak. Pazarda fiyatları düşünce ikinci elden satıp pazardan almak da mantıklı olabilir.

Bence farklı bir tasarıma geçiebilirdi. Aynı zamanda 7 yıl güncelleme alacak bir cihaza 12 GB RAM yeterli mi bence değil. Performans konusunda gayet yeterli bence. Beklentilerim fazlaydı açıkçası.

O RAM ile cihaza 7 büyük Android güncellemesinin tamamını veremezler.

S25 almayı planlıyordum ama S24 ile çok bir farkı olmaması düşündürdü. Acaba yeniyi boş verip S24'mü alsam ya da direkt fiyattan bir hayli kısıp S24FE alıp kurtulsam mı acaba? Fiyat farkları baya kafamı karıştırdı.

Eğer S25 alacaksan, düz modeli alıp geçebilirsin. Tasarımını beğendiysen ve küçük telefon seviyorsan, bir de işlemcisi güçlü ise alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…