Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, S25 Ultra almayı planlıyoruz. Yurt dışı 38000 lira. Sizce almak mantıklı mı? 256 GB ve S24Ultra var. S24 Ultra 512 GB. Bu da 38000. sizce hangisini almak mantıklı uzun süreli kullanım için?
Ocak veya şubat ayında S26 serisi gelecek eğer aciliyet yoksa beklemenizi tavsiye ederim. 2 model arasından ise S25Ultranın 256 lık olanı tercih ederdim. Çok resim çeken biriyseniz 6 ayda bir bilgisayara resimleri aktarıp yada google driveye kaydedip devam edersiniz.
Alalı 1 ay oldu 15 Pro Max'den geçtim aşırı aşırı memnunum mükemmel bir cihaz. 22 saat civarı %100 parlaklık ve hiçbir ayarı kısmadan ekran süresi alıyorum performansı ekran kalitesi hele kamerası her şeyiyle mükemmel bir cihaz.
S26 beklemene gerek yok bekleyip napacaksın her sene yeni cihaz çıkacak diye bir sonraki seriyi bekleyecek halimiz yok ya
Aldıklarımın fotoğrafını şuraya şöyle bırakayım ben. Tam 1 ay oldu. Full Apple ekosistemden Samsung ekosisteme geçtim.
@DrAzE kalemi yanılmıyorsam S24'e göre çok eksik kalıyor başka pek de eksisi yok gibi, hafıza olarak da 256 fazlasıyla yetiyor eğer normal günlük kullanım için istiyorsanız