S25 Ultra için ekran koruyucu önerisi

Makaleler
6
Yer
İstanbul
Selamlar, S25 Ultra için ekran koruyucu/kırılmaz cam bakınıyorum. Bütçe konusunda pek bir fikir sahibi olamadım biraz bakındım ama garip garip markalar var gibi. Ekranda çok parmak izi bırakmayacak ve kaliteli bir koruyucu önerisi bekliyorum. Önerilere göre bütçeye karar vereceğim.

Merhaba konuyu hortlatıyorum hangi ekran koruyucuyu aldın acaba. Ben de S25 Ultra aldım ama hangi ekran koruyucuyu alacağımı bilemedim bazıları parmak izi sensorunün çalışmasını engelliyormuş.

Merhaba konuyu hortlatıyorum hangi ekran koruyucuyu aldın acaba. Ben de S25 Ultra aldım ama hangi ekran koruyucuyu alacağımı bilemedim bazıları parmak izi sensorunün çalışmasını engelliyormuş.

Bunu aldım. Takma aparatıyla geliyor, kendim rahatça taktım.

Spigen kalitelidir. Fakat korumaya takık iseniz daha üst sınıf olan safir camlı ekran koruyucu da düşünebilirsiniz. Benks warriors bu konuda en üst sınıftır.

Teşekkür ederim.

Spigen kalitelidir. Fakat korumaya takık iseniz daha üst sınıf olan safir camlı ekran koruyucu da düşünebilirsiniz. Benks warriors bu konuda en üst sınıftır.

Korumaya takık birisi değilim, sadece ekranda kılcal çizikler olmasın yeterli. Bir önceki telefonumu 1-2 hafta ekran koruyucu olmadan kullandım ve birkaç kılcal çizik oluştu biraz rahatsız edici durum.

Spigen işinizi rahatça görür. Her koruma kalitesi güzel hemde ekranın dokunmatik sensörü iyi çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…