S25 Ultra için S23 + 60 bin TL verilir mi?

Telefon elinize ulaştı mı? Memnun musunuz?

Gelmedi ama sabırsızlıkla bekliyorum. Aldıktan sonra buraya telefonla ilgili izlenimlerimi yazarım.

Telefon elinize ulaştı mı? Memnun musunuz?

2 Günlük kullanım sonucu S23'e göre şunları söyleyebilirim;
-Şarjı kesinlikle daha iyi, direkt fark edililiyor oyun oynamadım sosyal medyada gezdim ve dışardaydım eve geldiğimde şarjım 62 bu S23'e göre çok daha iyi.
-Ekran boyutu zaten benim elim büyük olduğu için bir sorun teşkil etmedi hafif ağır gibi ama çok rahatsız etmiyor. Ayrıca köşelerinin sivri olmaması nedeniyle tutuşu da kolay.
-Kamera ile ilgili çok bir şey söyleyemeyeceğim henüz deneme fırsatım olmadı.
-İşlemci açısından güzel ve her şey akıcı göze hoş geliyor.

2 günlük kullanım sonucu S23'e göre şunları söyleyebilirim;
-Şarjı kesinlikle daha iyi, direkt fark edililiyor oyun oynamadım sosyal medyada gezdim ve dışardaydım eve geldiğimde şarjım 62 bu S23'e göre çok daha iyi.
-Ekran boyutu zaten benim elim büyük olduğu için bir sorun teşkil etmedi hafif ağır gibi ama çok rahatsız etmiyor. Ayrıca köşelerinin sivri olmaması nedeniyle tutuşu da kolay.
-Kamera ile ilgili çok bir şey söyleyemeyeceğim henüz deneme fırsatım olmadı.
-İşlemci açısından güzel ve her şey akıcı göze hoş geliyor.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Şarj 2 gün dayanıyor mu? Ekran kapalıyken ne kadar gidiyor mesela gece?

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Şarj 2 gün dayanıyor mu? Ekran kapalıyken ne kadar gidiyor mesela gece?

100 de sarjdan aldim YouTube ve diger sosyal medya uygulamalarini kullandım ayrica Bluetooth açıktı arabaya bağlıydı şu an sarjim 58 yani 2 gun yeter diye düşünüyorum.
Ekran kapaliyken bilmiyorum da cok harcadigini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı