S25 Ultra için S23 + 60 bin TL verilir mi?

Verilmez hocam arada pek de fazla bir kalite farkı yok ki zaten elindeki telefon yeni bir telefon ve de oldukça başarılı bir telefon. 2 sene daha kullan ondan sonra değiştir derim ben.

Son düzenleme:
S23 kullanıyorum. Dünyanın en ideal telefon ölçüsüne sahip 6.1
Hız vs. yapamadığı hiçbir şey yok.
Daha büyük modellerde kullandım ama boyut olarak çok rahatsız etti. Birçok insan ultranin boyutundan şikayetçi.
Yazı yazarken zorlanıyorsanız belki klavyeyi değiştirebilirsiniz.
Telefon daha çok yeni ve güncellemeler alacak. Aradaki fiyat farkı çok fazla.
Para çoksa, takas yapmadan S25'u alıp kullanmayı deneyin. Bu telefonu takasta öldürmeyin.

Hocam ekran kucuk geldi sarji da iyi degil onun harici guzel ama telefonu takasta kullanmayinca bosa cikacak ama telefon.
Yani ne alinabilir 25 Ultra yerine?

Hocam ekran kucuk geldi sarji da iyi degil onun harici guzel ama telefonu takasta kullanmayinca bosa cikacak ama telefon.
Yani ne alinabilir 25 Ultra yerine?
S23 ü verirsem honor magic 7 pro 34 bin lira civarına geliyor aslında mantıklı mı o ?

Son düzenleme:
Bence mantıklı, gayet güzel telefon.

Kardeşim telefonu uzun yılar kullanmak istiyorsan s 25 ultra çok iyi bir tercih fakat s 24ünde aşağı kalır bi yanı yok güncellik istiyorsan s 25 ultra al.Ayrıca honor magic 7 pro da da aynı işlemci ve aynı güç var .Fakat benim tercihim s 25 Ultra

Arkadaşlar S25 Ultra aldım 75 bin liraya benim telefonuma da tahmini olarak 28 bin lira teklif etti Samsung yani S23+47 bin liraya gelmiş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…