Telefon daha yeni oldugu için hizli bitme sorunlari yaşayabiliyor. 2 hafta gibi bir sureydi sanirim cihaz kendini optimize edince pil suredi almaniz gerektigi gibi olur.
Oyun oynamıyorum, AOD kapalı, tema karanlık bu halde dışarda 4.5G ile anca 5.5 saat civarı. Daha üstünü alıyorum diyenlere de itibar etme cihazın ortalaması bu. Evde wifi dan reel izleyip 7-8 saat diyenlerin dünyadan haberi yok.
Oyun oynamıyorum, AOD kapalı, tema karanlık bu halde dışarıda 4.5G ile anca 5.5 saat civarı. Daha üstünü alıyorum diyenlere de itibar etme cihazın ortalaması bu. Evde Wi-Fi'dan reel izleyip 7-8 saat diyenlerin dünyadan haberi yok.
Oyun oynamıyorum, AOD kapalı, tema karanlık bu halde dışarda 4.5G ile anca 5.5 saat civarı. Daha üstünü alıyorum diyenlere de itibar etme cihazın ortalaması bu. Evde wifi dan reel izleyip 7-8 saat diyenlerin dünyadan haberi yok.
Bende s24 ultra kullanıyorum ama bu kadar kısa sürede bitmiyor aynı şekilde duydugum kadarıyla çogu kişide böyle bir sorun yaşamıyor.Güncellemeleri yapıyormusunuz?
2 saat Reels'te 27 mi gitmiş. Anlayamadım eğer öyleyse çok kötü dostum. İP14 Pro Max 2 saat TikTok'ta Max yüzde 8-10 falan gidiyordu. Çok fazla oyun, TikTok ve Instagram kullanılmasına rağmen 2 günde bir şarja takılırdı. Onunla kıyaslıyorum S25 ultranızda bir problem var.
Genelde yeni Samsung'larda ilk iki hafta az veriyor daha sonra düzeliyor ama destek birimi ile görüşün uzaktan bir test yapsınlar sizin de içiniz rahatlar.