S25 Ultra vs 15 Pro Max

AlpT01

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600G
Msi A520M-A Pro
GSKİLL 16 GB 3200Mhz
Crucial 500 Gb M2 SSD
Meslek
Öğrenci
Öncelikle iyi Sosyaller dilerim. Geçen sene aralıkta 16 Pro aldım. Babama hediye ettim şubatta. Param S25'e yettiği için S25 128 GB aldım ancak cihazın 90 GB hafıza kullanımı var 256 ya da 512 GB cihaz almayı düşünüyorum. Bütçem 16 Pro'ya yetmediği için 15 Pro Max'ya da S25 Ultra düşünüyorum. Biri ikinci el diğeri sıfır olması kafamı karıştıran yer. İkisini de kullandım deneyimledim arayüz olarak ikisi de hoşuma gidiyor. Kararsızım çünkü iki cihazda da aynı albeni hissi var benim için. Alınca minimum 5 sene kullanacağım S25'i de öyle aldım zaten hafıza sorunu yaşamasam kullanırdım. Herhangi bir markanın ürünü yok ekosistem için. Alır mıyım bilmiyorum Apple Watch vardı sattım Samsung aldım diye. İki markada da iki işletim sisteminde de son noktaları kullandığım için kararsızım Apple'ın aradığım yönü Siri ve iCloud oldu Samsung'ta Cloud işini bir çözemedim fotoları aldı videoları almadı. Apple da aradığım birkaç şey var ama bu büyük sorunlar değil benim için. Sizce hangi cihazı tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung'ta Siri yerine Gemini, Cloud için Google One var. İkiside güzel cihazlar tamamen işletim sistemine kafa yoracağınız bir durum olacak.

Alternatif öneri isterseniz Honor Magic 7 Pro öneririm hem ikisinden de uygun olur hem de çok güzel cihazdır. İkisi arasından S25 Ultra.

25 Ultra. Çok alın, az ödeyin | Samsung Türkiye Çoklu Alım kampanyası var şu an

Samsung'ta Siri yerine Gemini, Cloud için Google One var. İkisi de güzel cihazlar tamamen işletim sistemine kafa yoracağınız bir durum olacak.

Bu konuda tercih yapamıyorum çünkü ikisi de güzel. Uzun vadede Android ne alemde bilmiyorum 4 sene iOS kullandım Android ilk cihazım 4 sene sonunda. Gemini bazı konularda çok iyi çalışıyor ancak ara ve yol tarifi gibi şeylerde birkaç kez saçmaladı.

İkisi de size uygunsa ben şahsen S25U tercih ederdim. Tabii daha ucuza Magic 7 Pro'da öneririm.

Alternatif öneri isterseniz Honor Magic 7 Pro öneririm hem ikisinden de uygun olur hem de çok güzel cihazdır. İkisi arasından S25 Ultra.

Yurt dışındayım hocam. O sebepten biraz rahatım yoksa Türkiye fiyatlarıyla almam mümkün değil. S25u 39 bin TL'ye 15 Pro Max ise 34'e gelecek yaklaşık.

25 Ultra. Çok alın, az ödeyin | Samsung Türkiye çoklu alım kampanyası var şu an.

Yurt dışındayım hocam ama ilginiz ve cevabınız için teşekkürler.

Gemini Yeni gelen android 15 güncellemesiyle çok iyi çalışıyor artık.

Ben ekonomik özgürlük ve çeşitlilik olarak Samsung alırdım. Burda tamamen donanımsal değil yazımsal olarak bakıyorum. Samsung daha uyguna geliyor hem uygulama içi alışverişlerde hem cihazın kendisi. Gemini daha yeni zaten o kendini düzeltir zamanla, şuan asistan özelliklerinin çoğunu yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…