R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.086 Makaleler 1 Çözümler 108 Yer İstanbul 26 Mayıs 2025 #21 Benim tercihim 17 serisi olurdu.
8 804177 Decapat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 3.763 Çözümler 13 26 Mayıs 2025 #22 Sakuya Izayoi dedi: Birini masaüstü olarak da kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Cidden mi? Nasıl ve hangisini kullanabiliyoruz
Sakuya Izayoi dedi: Birini masaüstü olarak da kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Cidden mi? Nasıl ve hangisini kullanabiliyoruz
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.272 Makaleler 3 Çözümler 83 26 Mayıs 2025 #23 Silinen üye dedi: Cidden mi? Nasıl ve hangisini kullanabiliyoruz Genişletmek için tıkla... Samsung DeX'e bakmanızı öneririm. Sakuya Izayoi dedi: Birini masaüstü olarak da kullanabiliyorsunuz. Bir takım sağlık sorunu gibi düşünün. Başım dönüyor bir müddet 120Hz ya da daha yüksek tazeleme hızına sahip ekranlara baktığımda. Genişletmek için tıkla... Apple da buna benzer bir özelliği iOS 19'da getirmeyi planlıyor.
Silinen üye dedi: Cidden mi? Nasıl ve hangisini kullanabiliyoruz Genişletmek için tıkla... Samsung DeX'e bakmanızı öneririm. Sakuya Izayoi dedi: Birini masaüstü olarak da kullanabiliyorsunuz. Bir takım sağlık sorunu gibi düşünün. Başım dönüyor bir müddet 120Hz ya da daha yüksek tazeleme hızına sahip ekranlara baktığımda. Genişletmek için tıkla... Apple da buna benzer bir özelliği iOS 19'da getirmeyi planlıyor.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 26 Mayıs 2025 #24 Silinen üye dedi: Cidden mi? Nasıl ve hangisini kullanabiliyoruz Genişletmek için tıkla... Samsung'larda Dex modu ile kullanabilirsiniz. iPhone'u ise kamerası size bakacak bir şekilde koyarak kullanabilirsiniz. Bardağın iki tarafı gibi düşünün. Nereden baktığınıza bağlı.
Silinen üye dedi: Cidden mi? Nasıl ve hangisini kullanabiliyoruz Genişletmek için tıkla... Samsung'larda Dex modu ile kullanabilirsiniz. iPhone'u ise kamerası size bakacak bir şekilde koyarak kullanabilirsiniz. Bardağın iki tarafı gibi düşünün. Nereden baktığınıza bağlı.
8 804177 Decapat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 3.763 Çözümler 13 26 Mayıs 2025 #25 Maxtoric dedi: Samsung DeX'e bakmanızı öneririm. Apple da buna benzer bir özelliği iOS 19'da getirmeyi planlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocacığım bunu IOS'ta da yapabiliyoruz ki, ben de ciddi bir şey sandım.
Maxtoric dedi: Samsung DeX'e bakmanızı öneririm. Apple da buna benzer bir özelliği iOS 19'da getirmeyi planlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocacığım bunu IOS'ta da yapabiliyoruz ki, ben de ciddi bir şey sandım.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.272 Makaleler 3 Çözümler 83 26 Mayıs 2025 #26 Silinen üye dedi: Hocacığım bunu IOS'ta da yapabiliyoruz ki, ben de ciddi bir şey sandım. Genişletmek için tıkla... Hayır yapamıyoruz, iOS 19 ile beraber gelecek ki bu da bir sızıntı yani kesin bir şey değil. Şu anlık öyle bir olayı yok.
Silinen üye dedi: Hocacığım bunu IOS'ta da yapabiliyoruz ki, ben de ciddi bir şey sandım. Genişletmek için tıkla... Hayır yapamıyoruz, iOS 19 ile beraber gelecek ki bu da bir sızıntı yani kesin bir şey değil. Şu anlık öyle bir olayı yok.
eşşektedarikcisi Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #27 S25 Ultra. iPhone 16 Pro Max abartı bence
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 27 Mayıs 2025 #28 Katalonyayaslm dedi: Herkese selam, sizce hangisi? iPhone kafama daha yattı gibi ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... 16 pro max.
Katalonyayaslm dedi: Herkese selam, sizce hangisi? iPhone kafama daha yattı gibi ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... 16 pro max.
CozyNanobot Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #29 Ergonomik sebebler acisindan 16 Pro oneririm. Bataryasi Max'e gore yetersiz ama 1 gunu cikariyoe.