S25 Ultra vs iPhone 17

16 Pro Max o kadar kötü değildir ya. Bu konu hakkında emin misiniz? 16 Pro Max kamerası kötü değil. Profesyonel kameralar ile kapışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 Pro Max o kadar kötü değildir ya. Bu konu hakkında emin misiniz? 16 Pro Max kamerası kötü değil. Profesyonel kameralar ile kapışıyor.

Hocam ön kameradan bahsediyor. Ön kamera 17 serisinde değişti. Center stage özelliği geldi. Geniş bir sensör ve MP değeri de 18'den 48'e çıktı diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü demedim. Arka kameraları gayet başarılı. Ön kamerası ise yıllanmış 12 MP sensörü kullanıyor. Bu kötü, ön kamerayı ve demode duruşunu kast ettim.

Hocam ön kameradan bahsediyor. Ön kamera 17 serisinde değişti. Center stage özelliği geldi. Geniş bir sensör ve MP değeri de 18'den 48'e çıktı diye biliyorum.

Yok hocam ön kamera 12 MP'den 18 MP'ye çıktı. Telefoto kamera 12 MP'den 48 MP'ye çıktı.

Doğrudur hocam doğruluğuna bakmadım, hatırladığımı yazdım.

@KİNGSEMİH hocam sence S25 Ultra mı 17 mi?

Doğrudur hocam doğruluğuna bakmadım, hatırladığımı yazdım.

@KİNGSEMİH hocam sence S25 Ultra mı 17 mi?
Hocam ben 12-13 yıldır iPhone kullanıcısı olarak halihazırda da 17 Pro kullanıcısı olarak ikisi arasından 17 seçerim. Siz de iOS kullanmak istiyorsanız 17 alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…