S25 Ultra vs S24 Ultra

Bütçe
0

baris435

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni telefon alacağım Samsung alacağım ama S24 Ultra ve S25 Ultra arasında kaldım. Arasındaki fiyat farkına değer mi? S25 Ultra'da S Pen'den Bluetooth'u kaldırdılar, ekran 2 inç büyüdü ve Gorilla Armor yerine Gorilla Victus 2 var. Kamerada Ultra geniş açı 50 MP var ama en büyük fark Snapdragon Elite var.
Bunlar kağıt üstünde iyi özellikler ama tecrübesi olan bir arkadaş beni bu konuda aydınlatabilir mi?
Bir sorum daha olacak. S24 Ultra'da köşeler çok sivri olduğu için elinde tutarken eli acıtıyormuş doğru mudur?
S26 önermeyin!

Araştırdığımda server kayıtlı S23 Ultra duydum çok ucuz fiyata IMEI'de kapanmıyormuş

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni telefon alacağım Samsung alacağım ama S24 Ultra ve S25 Ultra arasında kaldım. Arasındaki fiyat farkına değer mi? S25 Ultra'da S Pen'den Bluetooth'u kaldırdılar, ekran 2 inç büyüdü ve Gorilla Armor yerine Gorilla Victus 2 var. Kamerada Ultra geniş açı 50 MP var ama en büyük fark Snapdragon Elite var.
Bunlar kağıt üstünde iyi özellikler ama tecrübesi olan bir arkadaş beni bu konuda aydınlatabilir mi?
Bir sorum daha olacak. S24 Ultra'da köşeler çok sivri olduğu için elinde tutarken eli acıtıyormuş doğru mudur?
S26 önermeyin!

Araştırdığımda server kayıtlı S23 Ultra duydum çok ucuz fiyata IMEI'de kapanmıyormuş
S23,24 ve 25 Ultra ufak şeyler hariç üstüne hiçbir geliştirme (adam akıllı) koyulmamış cihazlar. Yine de son seri alabiliyorken almak en mantıklısı. S23 Ultra kamerayla uğraşıyorsanız direkt eleyin 4K60Fps'te lensler arası geçiş yapılmıyor ve işlemesi çok kötü. Tek artısı 10x optik onunda devri geçti. S24 Ultra ve S25 Ultra arasında da gözle görülür bi kamera farkı yok.

Alabiliyorsanız elbette S25 Ultra daha mantıklı olur ancak bütçeniz zorlanacaksa S24 Ultra seçmeniz mantıklı olur. Fazla bir şey kaybetmiyorsunuz, değişimler çok minimal zaten. S24 Ultra'yı çevrenizde veya mağazada vs. mutlaka deneyin. Köşelerinden dolayı şikayetçi çok kullanıcı var.

Arkadaşlar yeni telefon alacağım Samsung alacağım ama S24 Ultra ve S25 Ultra arasında kaldım. Arasındaki fiyat farkına değer mi? S25 Ultra'da S Pen'den Bluetooth'u kaldırdılar, ekran 2 inç büyüdü ve gorilla Armor yerine gorilla Victus 2 var. Kamerada Ultra geniş açı 50 MP var ama en büyük fark Snapdragon Elite var.
S26 önermeyin!

Araştırdığımda server kayıtlı S23 Ultra duydum çok ucuz fiyata IMEI'de kapanmıyormuş.

Eli acıtması için bayağı tutmak gerekiyor elde ki kılıflar ile kenarları ovalleşiyor ve kılıfsız kare iken aşırı premium duruyor tank gibi. Onun dışında çipset dışında önemli bir değişiklik yok.

Hala MediaMarkt Teknosa tarzı yerlerde satılıyor mu elime alıp denemek isterim bir bilginiz var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı