S25 Ultra yurt dışı alınır mı?

kaankumus

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. S25 Ultra cihazını yurt dışı alsam ve ağustos ayında yeni bir S25 Ultra veya S26 Ultra alsam böyle bir döngüyle devam etsem mantıklı olur mu? Şu anda elimde halihazırda iPhone 14 Pro Max yurt dışı kayıtlı var. 1 Ocak'ta açılıp bütün hatlara aktif hale geliyor. Onu satıp yerine böyle bir şey yapmayı düşünüyorum, mantıklı olur mu?

Kişiye göre mantıklı evet. Ben de benzer döngüyü kullanıyorum. Ama ağustosta almak yerine nisan sonunda almanız daha mantıklı olur. Sonraki sene yeni modele de geçiş yapabilirsiniz bu sayede.

Türkiye'de satılan yurt dışı denilen cihazlardan alacaksan dikkatli olmalısın ben de almak istedim ama toplama telefon veya yenilenmiş telefon olayı aklımı bulandırdı vazgeçtim. Yurt dışına çıkıp bir mağazadan alacaksan alınabilir.

Kişiye göre mantıklı evet. Ben de benzer döngüyü kullanıyorum. Ama ağustos'ta almak yerine nisan sonunda almanız daha mantıklı olur. Sonraki sene yeni modele de geçiş yapabilirsiniz bu sayede.

Hocam peki satın alırken dikkat ettiğiniz husus var mı model numarası vs?

Hiç denk gelmedim öyle şeyler olabiliyor mu?

Hocam peki satın alırken dikkat ettiğiniz husus var mı model numarası vs?
Yurt dışına çıkmıyorsanız çıkan bir tanıdığınızdan rica edebilirsiniz. Bunun dışında kaçak yollarla temin edilip satılan cihazları tavsiye edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…