S25 vs iPhone 14

Bütçe
Max 50.000

dorasti

Hectopat
Bu sene üniversiteye başlayacağım. Beni en az 4-5 yıl sıkıntısız götürecek, her türlü Office programını rahat çalıştırabileceğim bir telefon arıyorum. Yurda PC mi götüremeyeceğim için en azından laptop parası biriktirene kadar çoğu işimi telefondan halledeceğim. Bütçemi çok aşmak istemiyorum. Sizce Samsung 256 GB S25 mi yoksa iPhone 256 GB 14 mü? (Telefonu MediaMarkt veya Vatan'dan alacağım, yenilenmiş veya 2.el düşünmüyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene üniversiteye başlayacağım. Beni en az 4-5 yıl sıkıntısız götürecek, her türlü Office programını rahat çalıştırabileceğim bir telefon arıyorum. Yurda PC mi götüremeyeceğim için en azından laptop parası biriktirene kadar çoğu işimi telefondan halledeceğim. Bütçemi çok aşmak istemiyorum. Sizce Samsung 256 GB S25 mi yoksa iPhone 256 GB 14 mü? (telefonu MediaMarkt veya Vatan'dan alacağım, yenilenmiş veya 2.el düşünmüyorum.)

S25. alın pişman olmazsınız.

Bu sene üniversiteye başlayacağım. Beni en az 4-5 yıl sıkıntısız götürecek, her türlü Office programını rahat çalıştırabileceğim bir telefon arıyorum. Yurda PC mi götüremeyeceğim için en azından laptop parası biriktirene kadar çoğu işimi telefondan halledeceğim. Bütçemi çok aşmak istemiyorum. Sizce Samsung 256 GB S25 mi yoksa iPhone 256 GB 14 mü? (telefonu MediaMarkt veya Vatan'dan alacağım, yenilenmiş veya 2.el düşünmüyorum.)
iPhone 15 Pro sahibiyim ama S25 ezer bu kıyaslamada.

iPhone 14 mü yoksa iPhone 16 rakibi olup iPhone 16 Pro dengi olan S25 mi sizce? Bence 2 nesil daha iyi olan S25.

Tablet almanızı öneririm fakat illa telefon almak istiyorsanız S25 daha avantajlı s serisinde DeX desteği olması lazım klavye mouse ile kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı