S25 vs iPhone 15 vs SE4

Eğer sık sık telefon değiştiren biriysen Iphone tercih etmeni öneririm çünkü Gürgençler gibi Apple'ın partner olduğu firmalarda Iphone'u yeni Iphone modeliyle değiştirirken genel olarak değerinde satıyorsun ama diğer telefonları birçok firma değerinin altında alıyor. Android'e mi yoksa IOS'a mı alışık olduğuna göre de bu soru tabii ki şekillenebilir.

Hangisini seçeyim? S25, iPhone 15 mi yoksa gelecek SE4'ü mü bekleyeyim?

S25 elbette. SE4 40-45k bantlarında olur yüksek ihtimal neredeyse S25 ile aynı para yani. SE4 çıkmasını ve bu sürede S25'in de biraz daha ucuzlamasını bekleyin aceleniz yoksa. Şu an 50k S25, 1 aya kadar 45-46K seviyelerine düşer diye bekliyorum. iPhone 15, SE4'ten daha iyi cihaz illa sıfır istiyorsanız ve iPhone derseniz o bütçede TR cihazı olarak tek seçeneğiniz. 2. ele açıksanız 2.el 14 Pro çok daha iyi seçim olur. Ya da yurt dışı düşünürseniz o zaman S25U, 16 Pro- 16 Pro Max konuşuruz. Düşünün derim, kayıtsız kullanım şeklini açıklarım isterseniz.

S25 elbette. SE4 40-45k bantlarında olur yüksek ihtimal neredeyse S25 ile aynı para yani. SE4 çıkmasını ve bu sürede S25'in de biraz daha ucuzlamasını bekleyin aceleniz yoksa. Şu an 50k S25, 1 aya kadar 45-46k seviyelerine düşer diye bekliyorum. iPhone 15, SE4'ten daha iyi cihaz illa sıfır istiyorsanız ve iPhone derseniz o bütçede TR cihazı olarak tek seçeneğiniz. 2. ele açıksanız 2.el 14 Pro çok daha iyi seçim olur. Ya da yurt dışı düşünürseniz o zaman S25u, 16 Pro- 16 Pro Max konuşuruz. Düşünün derim, kayıtsız kullanım şeklini açıklarım isterseniz.

1 ay daha bekleyin demişsiniz ama sizce bu fiyat güncellemesi Samsung'un kendi sitesinde mi olur yoksa diğer satıcılarda mı olur ayrıca uzun vadeli kullanım için S24 ile S25 arası çok bir fark var mı?

Teşekkür ederim bu arada cevap veren herkese.

S25 seçerdim. Hatta SD Elite'nin devasa gücü o kadar önemli değilse, bir altında şu anda farkı fazla hissetirmeyecek işleöcide olur dersen S24+da bakılabilir ki bence SD Elite günümüzde gereksiz güçlü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı