S25 vs iPhone 16

Toivudd

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Senelerce Android kullanmış biri olarak telefonumu değiştirmeyi planlıyorum. 4 senedir S20 FE kullanıyorum ve daha iyi bir telefon alma düşüncem var.

Şu iki telefon arasında kaldım.

- Samsung S25.
- iPhone 16

İyi/kötü yanları, avantajları/dezavantajları, alınır mı/alınmaz mı fikir ve tavsiyelerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle S25. Fakat Instagram'ı aktif olarak kullanıp sıklıkla hikaye ve gönderi paylaşıyorsanız iPhone 16 daha mantıklı. Çünkü içerik yüklerken maalesef Android'de hala kalite düşüşü var. Ben sadece dolaşıyorum dersen S25 derim.

Küçük ekran takıntınız yoksa S24+ alın daha iyi soğutması var. Isı ile S25 o gücü tam veremez. Yazdığınız iki cihaz arasından S25.

Samsung'un kalite konusunda meta ile anlaşması mevcut diye hatirliyorum.

S25'in iPhone 16'ya iyi yanları:
-Daha iyi işlemci
-Yapay zeka desteği ve Türkçe olması. Yapay zekada Galaxy AI çok daha iyi durumda günümüzde.
-Daha parlak ekran, daha ince çerçeveli ekran. Aynı zamanda 120Hz sunabilmesi.( iPhone 16'da 60Hz)
-Telefoto kameraya sahip olması. Bu sayede kayıpsız 3 kata kadar Zoom yapabiliyor. iPhone 16'da telefoto kamera bile yok.
-S25'in gece çekimleri daha iyi.
iPhone 16'nın S25'e iyi yanları:
-? yok.

S25 daha iyi, öneririm.

Almadan bu videoyu güzel bir şekilde izlemenizi öneririm kafanızda daha iyi bir fikri oluşur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuan aktif kullandığım telefon bile çok büyük geliyor mağazalara gidip baktığımda iki cihaz da boyut olarak tam aradığım ölçülerde.

Nadiren gönderi paylaşımı yapıyorum genellikle sosyal medya gezmecesi, youtube ara sıra oyun desem yeridir.

Açıkçası iki cihaz da üzmez aralarındaki en belirgin fark ekran yenileme hızı olur rahatsız etmiyor ise 16 alabilirsiniz.
Şuan kullandığım cihazda da batarya yüzünden 60 hz kullanıyorum çok gözüme batmıyor alıştığımdan dolayı 16 yı önerme sebebiniz nedir onu da açıklayabilir misiniz?

Açıkçası net bir önerme sebebim yok dediğim gibi ikisi de iyi cihazlar attığım videoyu izlerseniz kafanızda daha net bir fikir oluşacaktır.

Şuan kullandığım cihazda da batarya yüzünden 60 hz kullanıyorum çok gözüme batmıyor alıştığımdan dolayı 16 yı önerme sebebiniz nedir onu da açıklayabilir misiniz?
Arkadaş fanatik, itiraf edemiyor. Sebebi Apple olması, elma olması. Fanatiklerin yorumlarına aldırmayın hocam. Bizler gibi tarafsızların yorumlarını kâle alın derim yüksek miktarda para vereceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…