S25 vs iPhone 17e

Bütçe
50000-55000

KAPINO

Megapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Şu an S22 kullanıyorum. S22 ile 3.5 seneyi devirdik. Hâlâ memnun olsam da artık son güncellemesini alacağından ve bir değişim istediğimden yazın yeni bir telefon alacağım.

50-55k aralığında cihazlardan S25 direkt göze çarpıyor. Öte yandan yeni çıkan iPhone17e islemcisiyle ve fiyatıyla da epey iyi duruyor. Bu iki telefondan hangisini önerirsiniz? S22 alışkanlığından dolayı S25 bir adım önde duruyor.
Özellikle S25'in batarya performansını merak ediyorum.

Kafam karıştı, evet Apple A19 güzel bir işlemci fakat Apple cihazların olayı kendi yazılımı içerisinde yaptığı optimizasyon. Tam kullanım senaryonuzu merak ettim açıkçası. Düz s serisi kullanıyorsunuz halen, ilk aldığınız zamanlarda bataryanızdan memnunsanız, S25'te sizi batarya olarak memnun edecektir. Ama çoğu insan düz s serilerinin bataryasını pek beğenmiyor.

Gözüm kapalı S25 alırdım. Bu kişisel bir konu. İkisi de çok iyi telefonlar. Ancak Android olmayan herhangi bir cihaz elime pranga vuruyor. Apple cihazları da bu yüzden sevmiyorum.

Merhaba dostlar. Şu an S22 kullanıyorum. S22 ile 3.5 seneyi devirdik. Hâlâ memnun olsam da artık son güncellemesini alacağından ve bir değişim istediğimden yazın yeni bir telefon alacağım.

50-55k aralığında cihazlardan S25 direkt göze çarpıyor. Öte yandan yeni çıkan iPhone17e islemcisiyle ve fiyatıyla da epey iyi duruyor. Bu iki telefondan hangisini önerirsiniz? S22 alışkanlığından dolayı S25 bir adım önde duruyor.
Özellikle S25'in batarya performansını merak ediyorum.

Eğer Apple ekosistemine girmek istiyorsanız tabii ki 17e genel olarak performanslı bir cihazda ayrıca MagSafe'de geldi bunun dışında uzun ömürlü bir cihazda, eğer Android kısmında kendinizi daha iyi hissediyorsanız S25 almalısınız bana soracak olursanız 17e derim ama bu S25'ten daha iyi veya daha kötü olduğu anlamına gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı