S25 vs S23 Ultra

Xiaomi 15 bile bütçe olarak beni kısıtlayacak gibi. Xiaomi tarafında olursa ancak Xiaomi 14 olur. Şu durumda S25 vs X14 vs S23Ultra şeklinde bir karşılaştırma kalıyor.

Xiaomi 15 bile bütçe olarak beni kısıtlayacak gibi. Xiaomi tarafında olursa ancak Xiaomi 14 olur. Şu durumda S25 vs X14 vs S23Ultra şeklinde bir karşılaştırma kalıyor.

Not: Bu arada ufak bir ekleme yapmak istiyorum. Şu anki telefonum Xiaomi Mi 6 ve 8 senedir kullanıyorum. Alacağım telefonu da muhtemelen uzun yıllar kullanacağım.

Son düzenleme:
Bütçeleri düşünemiyorlar.

Bütçeleri düşünemiyorlar.
O bütçede f/p olarak çok iyi cihaz görünmediği için olabilir, mesela 23.000 tlye s24 fe alıp 30.000 tl performansı alabilirsin veya 53.000 tl ye honor alıp 70.000 TL lik performansı alabilirsin.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...faturali-xiaomi-mi-15-12-512-1246748956/detay sizce bu alınır mı? Param Güvende ile göndereceğini söylüyor. Xiaomi TR garantisi var. Aldıktan sonra test edip sonra onay vermeyi düşünüyorum.

0 mi 15 daha pahalı. Yurt dışı olup server kayıt yapmış olabilirler, veya kullanılıp koyulmuştur. Bana normal gelmedi 0 deyip ucuza koyması.

IMEI sorgulama ve şimdi aklımda değil ama parçaların değişip değişmediğini sorgulayan bir uygulama vardı onunla test etsek yeterli olmaz mı? Ayrıca mi üzerinden garanti sorgulama da yapılabilir.

IMEI sorgulama ve şimdi aklımda değil ama parçaların değişip değişmediğini sorgulayan bir uygulama vardı onunla test etsek yeterli olmaz mı? Ayrıca mi üzerinden garanti sorgulama da yapılabilir.
O uygulama 3uTools. Fakat pek bir seye yaramiyor.

Bir gidip incele istersen. Anormallik varsa almazsın. Yoksa güzel fiyat baya ama normal değil fiyatı.

Bir gidip incele istersen. Anormallik varsa almazsın. Yoksa güzel fiyat bayağı ama normal değil fiyatı.

Gidip inceleyemem ne yazık ki farklı şehirde çünkü. Ama Param Güvende olması avantaj. Fiyatını satıcıya sordum ve nakit fiyatından dolayı bu kadar uygun olduğunu söyledi. Bana da anormal geliyor fiyatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…