S25 vs S23 Ultra

Referanslarina baktim ve alanlar memnun kalmis.

O zaman al dene, bir sıkıntı çıkarsa iade edersin. Her şeyini incele mutlaka, araştır soruştur. Bir kahpelik var işin içinde ama neyse.

Son düzenleme:
O zaman al dene, bir sıkıntı çıkarsa iade edersin. Her şeyini incele mutlaka. Bir kahpelik var işin içinde ama neyse.

Tamam çarşambaya kadar almış olurum muhtemelen. Sıkıntı çıkarsa veya çıkmazsa haber ederim sizi. Siz de 3uTools dışında donanımını test edebileceğimiz başka uygulama varsa bilgilendirin lütfen mümkün olan tüm testleri yapmayı düşünüyorum. Kamerayı da yapabilirsem mi Store'daki teşhir ürünüyle kıyaslarım.

@Andreas Rönnberg

@Taha2008

Ben başka bir uygulama bilmiyorum maalesef. Ama yakınındaki telefonculara götürüp incelettirmeni de tavsiye ederim. Hatta Mi mağazasında da incelettirebilirsin, iyi olur deneyimli kişiler varsa yardımcı olurlar.

Hayirli olsun simdiden. Telefon hakkinda biraz bilgi vereyim ben o halde. Oyle kuru kuru satin almanizi istemem.

Snapdragon 8 Elite yonga seti ve telefonun boyutu için oldukça büyük 5.240 mAh pil gibi özelliklere sahip.

Ayrıca, 50 MP selfie, 50 MP 3x telefoto ve 50 MP ultra geniş dahil olmak üzere çok yönlü üçlü kamera sistemiyle geliyor.

LTPO OLED panele sahiptir.

Rakibi olan S25+'dan gundelik kullanimda 4 saat daha fazla gidiyor sarji.

45 dakikada full sarj oluyor.

Xiaomi 15'in dört yıllık büyük bir işletim sistemi güncellemesi ve altı yıllık bir güvenlik güncellemesi vaadi var.

Xiaomi 15, Qualcomm'un en son ve en iyi Snapdragon 8 Elite yonga setini çalıştırıyor. Dahili GPU, güçlü bir Adreno 830'dur.

Cihazin performans eksisine gelecek olursak, Genel olarak, Xiaomi 15 uzun süreli yükler altında kötü bir şekilde performans kaybi yasiyor.. Soğutması idealden daha kotu. Bu sebeple oyun performansi olarak S25'in gerisinde.

Sensor olarak ISOCELL JN5'i kullanıyor.

Bunun dışında, ana kamera aynı ve hala OmniVision OVX9000 Light Fusion 900 sensörüne dayanıyor. Ultra geniş açı da değişmedi ve Samsung ISOCELL JN1 sensörünü kullanıyor. Özçekim kamerası da tanıdık - 32MP OmniVision OV32B.

Simdi fotograf testlerine bakalim.

Ana kamera
Ana kamera, gündüzleri amiral gemisi seviyesinde görüntü kalitesi sunar. Her şey yerli yerindedir - keskinlik, ince ayrıntılar, geniş dinamik aralık, doğru renk üretimi ve tutarlı dış ve iç mekan performansı.

Telefoto
Xiaomi 15'teki telefoto, mükemmel ayrıntılar, harika kontrast ve dinamik aralıkla mükemmel fotoğraflar yakalar. Renkler de harika görünür ve ana kamerayla iyi uyum sağlar.

Portre
Konu tespiti ve ayrımı neredeyse mükemmel ve arka plan bulanıklığının kalitesi harika.

Genis aci
kötü değil ama muhteşem de değil. Her zaman bu kameralardan daha fazlasını beklerim ben.

Selfie.
Detaylar mükemmel ve kontrast ve dinamik aralık da öyle. Renkler de harika görünüyor.

Gece cekimi
Xiaomi 15, Gece modu konusunda oldukça iyi görünüyor. Gölgelerdeki ayrıntı seviyesinin yanı sıra vurguların ve ışık kaynaklarının yeterli şekilde işlenmesinden etkilendim.

Ozetlemek gerekirse islemci performansi olarak S25 daha iyi. Fakat kamera olarak ayni seyi soyleyemem. Genis aci disinda Xiaomi 15, S25'den daha ustun. Secim sizin eger islemci performansi sizin icin daha degerliyse S25. Eger kamera performansi daha degerliyse Xiaomi 15 alin.

Dosya Ekleri

• 1748165444145.jpeg
    358,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Çok açıklayıcı olmuş eline sağlık. Telefonda oyun oynayayan biri olmadığım için oyun performansı benim için hiç önemli değil. Fotoğraf kalitesine ve videolardaki akıcılığa önem veren birisiyim. Anlattıklarına göre de Xiaomi Mi 15 benim için biçilmiş kaftan. Teşekkür ederim.

Rica ederim. Hayırlı olsun.

Telefonu çoğunlukla ne amaçla kullanacaksınız?
Oyun oynamıyorum. Belki belki yılda 1 kez, arkadaş ortamında. Haricinde kamera, ekran kalitesi, sosyal medya ve mailleri kontrol ederim. Batarya süresi de önemli. Akıllı saatim Samsung, şu anki telefonum Poco X6 Pro, hiç memnun değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…