S25+ vs S24 Ultra

Daha fazla  
Samsung S25 Plus alacağım kararına vardım fakat arkadaşım S25 Plus alacağına S24 Ultra alabilirsin diye bir yorumda bulundu bende araştırdığım da sadece işlemci farkını gördüm.
Sizce S24 Ultra mı tercih etmeliyim yoksa S25 Plus mı?
Gündelik kullanım için tercih edeceğim ve telefon benimle rahat 6 yıl geçireceği için düzgün tercih yapmaya çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
(Gündelik kullanımdan kastım sosyal medya ve kamera. Bir de elim büyük şu an Xiaomi Note 11 Pro kullanıyorum S25+denedim fakat elime biraz minik geldi ama internet sayfasında 6,7 inch yazıyor benim telefonum 6,6 inch o yüzden de kararsız kaldım.)

Tek tercihiniz tasarım iki cihazda iyi köşeleri elime batar gibi probleminiz olmayacaksa s24U alın.

S24 ultra, büyük istiyorsan birde.

Tek avantajı yazılımı ve işlemcisi zaten. Hatta dürüst olmak gerekirse S25U'nun bile S24U'dan neredeyse hiç bir farkı yok.

Birçok yönden S25Plus önde, özellikle işlemci tarafında. Ancak kamera konusunda S24 Ultra´nın gerisinde kalmakta. Kalite olarak değil, kamera özellikleri S24 Ultra kadar geniş değil. Ayrıca S24 Ultra Titanyum bir kasaya sahip.

S25+ kamera dışında S24 Ultradan eksisi yok denilebilir. S24 Ultra'nın rezalet kasası yüzünden S25+ tercih edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…