S25 vs S24+ vs Honor 400 Pro

omer4634

Femtopat
Daha fazla  
30.000-.40.000 TL arasında bütçem var Samsung ve Honor'un modelleri arasında kaldım. Fiyatları da yakın olunca kafam karştı çok fazla oyun oynayan biri değilim ara sıra arkadaşlarla 3-4 el PUBG atıyoruz S24+ ın S25 ekranından daha büyük olması S25'i arka plana atmama neden oldu diyebiliriz ama araştırma yarpen Honor 400 proyada rastladım yani kısacası bu 3 telefon arasında kaldım. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
S24+ bu rekabete girmesin zaten. Honor suları çok daha F/P S25'e kıyasla. Küçük telefon takıntınız yok ise kesinlikle Honor.

İşlemci olarak kıyaslarsak S25 > Honor=S24 Ultra > S24+

Honor'da kullanılan işlemci S24 Ultra'da kullanılan işlemci ve Samsung'un rezil Exynos işlemcilerinden çok daha performanslı bir işlemci.

Ekran kalitesi olarak kıyaslarsak boyuttan bağımsız S25=S24+ > Honor

S24+ boyutu dışında hiçbir artısı olmayan bir cihaz ama genel olarak sizi üzmeyecektir. Ben tercihimi S25'den yana kullanırım, 2. olarak S24+ ve son tercihim Honor olur. Bunun da sebebi marka güvenilirliği ve servis destek ağı. Honor firmasının tüm ülkede 7 adet KVK servisiyle anlaşması var ve bu benim için çok kötü bir durum

6.2 ve 6.7 çok fazla boyut farkı yoktur diye düşünüyorum bu yüzden s25 daha mnatıkklı gibi ama fiyatı biraz daha pahalı onu çözebilirsem kesinle s25 bütçeyi halledemezsem honor 400 pro düşünüyorum

Honor servis anlamında çok ılımlı aslında. Magic 200 Pro satışlarında da bunu gösterdiler. 5000 nit de çok cazip geliyor vallahi. S25 güneş altında Max parlaklık hala yeterli değil. S24 ile aynı max nite sahipler maalesef ki.

Hocam ne kusuru sorun yok, iyi yapmışsınız.

Üçü arasından, ilk olarak S25'i önermem işlemci en önemli kısım değilse, sonuçta arada oyun oynarım demişsin oynadığın oyun(PUBG) üç telefonunda rahatça altından kalkabileceği bir oyun, onun dışı zaten S25'in işlemci dışı büyük bir üstünlüğü yok üstelik küçük ekran. S24+ ile Honor'un arasından ise en dengelisi Honor 400 Pro. Donanımsal anlamda zaten çok F/P. Yazılımıda gayet akıcı ve optimize. Tek sorunu kılıf, ekran koruyucu, yedek parça bulma gibi şeylerde ülkeye çok yerleşen bir marka olmadığı için sıkıntı çıkarabilir. Sizin için sorun olur mu o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…