M Mete Doru Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 568 Çözümler 1 6 Mart 2025 #1 Arkadaşlar merhaba sadece şunu sormak istiyorum S25 Ultra Plus modelinden ortalama 30 bin TL daha pahalı sizce değer mi bu fiyat farkını vermeye?
Arkadaşlar merhaba sadece şunu sormak istiyorum S25 Ultra Plus modelinden ortalama 30 bin TL daha pahalı sizce değer mi bu fiyat farkını vermeye?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.244 Çözümler 6 6 Mart 2025 #2 Mete Doru dedi: Arkadaşlar merhaba sadece şunu sormak istiyorum S25 Ultra Plus modelinden ortalama 30 bin TL daha pahalı sizce değer mi bu fiyat farkını vermeye? Genişletmek için tıkla... Standart kullaniciysaniz gerek yok.
Mete Doru dedi: Arkadaşlar merhaba sadece şunu sormak istiyorum S25 Ultra Plus modelinden ortalama 30 bin TL daha pahalı sizce değer mi bu fiyat farkını vermeye? Genişletmek için tıkla... Standart kullaniciysaniz gerek yok.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 Mete Doru dedi: Arkadaşlar merhaba sadece şunu sormak istiyorum S25 Ultra Plus modelinden ortalama 30 bin TL daha pahalı sizce değer mi bu fiyat farkını vermeye? Genişletmek için tıkla... Değmez. Plus gayet yeterli bence.
Mete Doru dedi: Arkadaşlar merhaba sadece şunu sormak istiyorum S25 Ultra Plus modelinden ortalama 30 bin TL daha pahalı sizce değer mi bu fiyat farkını vermeye? Genişletmek için tıkla... Değmez. Plus gayet yeterli bence.
HuzeyfeTalhaAksu Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 49 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 Hayır değmez ancak bu kadar üst bir model almak da gereksiz 24 Ultra veya daha düşük modellerin ultrasını aldığın zaman da hiçbir şey fark etmeyeceksin her sene telefon çıkarıyorlar ama hiçbir şey değişmiyor.
Hayır değmez ancak bu kadar üst bir model almak da gereksiz 24 Ultra veya daha düşük modellerin ultrasını aldığın zaman da hiçbir şey fark etmeyeceksin her sene telefon çıkarıyorlar ama hiçbir şey değişmiyor.
M Mete Doru Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 568 Çözümler 1 6 Mart 2025 #5 Ben zaten S25 Ultra kullanıyorum fakat arkadaşım düşünüyor almayı o farkı vermeye gerek var mı şu an onu düşünüyoruz.
Ben zaten S25 Ultra kullanıyorum fakat arkadaşım düşünüyor almayı o farkı vermeye gerek var mı şu an onu düşünüyoruz.