Yuksek ihtimal degisir. Kesin bir şey yok hala ortada. Exynos 2500 ile gelecektir %99. Tabii FE'nin Slim ismiyle cikacagini dusunursek bu boyle. Ayri modeller olursa bu durum degisebilir. Kamera olarak 200 MP olacagini sanmam ama.
Hocam Samsung o modeli büyük ihtimalle düz S25'e alternatif, daha ince, daha iyi kameralı vb. olarak çıkaracak. FE modeli değil. İşlemcinin veyahut RAM miktarının değişeceğini düşünmüyorum.
Zaten genellikle FE modeli asıl seriden daha sonra çıkıyor. S25 yeni çıkmışken FE modelini piyasaya sürmezler.
Benim bildiğim evet ayrı çıkacak, FE amiral gemisine yakın özellikli oluyor fakat illa işlemcisidir çerçeveleridir kısıyorlar. Slim'de sanırsam S25 ama onun ince modeli gibi olacak. 2 kameralı sanırsam. Yeni çıkması planlanan 17 Air gibi.
Benim bildiğim evet ayrı çıkacak, FE amiral gemisine yakın özellikli oluyor fakat illa işlemcisidir çerçeveleridir kısıyorlar. Slim'de sanırsam S25 ama onun ince modeli gibi olacak. 2 kameralı sanırsam. Yeni çıkması planlanan 17 Air gibi.
Maalesef 12 ve 13 Mini gibi telefon gelmesi çok zor. Ben de 12 ve 13 kullandım ama aynı fiyata olsaydı 13 Mini alırdım. Demek ki satışları o kadar fazla değil ki, hem Apple yapmıyor hem de diğer markalar.
Maalesef 12 ve 13 Mini gibi telefon gelmesi çok zor. Ben de 12 ve 13 kullandım ama aynı fiyata olsaydı 13 Mini alırdım. Demek ki satışları o kadar fazla değil ki, hem Apple yapmıyor hem de diğer markalar.
Apple bırakmış sanırım. Küçük telefon işini. Dediğiniz gibi küçük telefon o kadar satmadığı için muhtelemen. O zaman çoğu kesim büyük telefona yöneliyor. Fiyattan da olabilir bu bilemiyorum orasını ya da telefon donanımları vs.