S3 Cam Kırılma Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CanberkRED

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim Samsung Galaxy S3 modelinde bir telefonum var. Ancak ilk kez düşürdüğüm telefonumun alt taraftaki geri- menü tuşları döküldü ve cam da tamamiyle kırıklı bir hal aldı. Dokunmatiği ise sorunsuz çalışmakta. Neyse ben bunu servise götürdüm ve 400 TL gibi fahiş bir fiyat istediler. Daha sonra ise telefoncular çarşısına götürdüm ve orada da 300 TL gibi bir fiyat istediler. Telefonumun garantisi 2 sene idi ve yaklaşık 3-4 ayı kaldı. Sizce camı tamir ettirmeli miyim , yoksa yeni telefon seçeneğine mi yönelmeliyim? Ve önereceğiniz telefonları bekliyorum ( sağlamlığı ön planda)

İmkanınız var ise telefonu değiştirin. Yok ise telefoncuya yaptırın garantisinin bitmesine az kalmış zaten. Bu saatten sonra serviste yaptırmaya değmez. Garantisi daha olsa idi servis bu işe değerdi.

Bence telefonunuzu değiştirin. S3 artık model olarak biraz geride kaldı, boşa masraf yapmaktan sa paranızı biriktirip daha üst seviye bir cihaza geçmenizi tavsiye ederim.

Bende S3 kullanıyorum ekran koruyucu falan hiç kullanmadım onlarca kez betona yüzlerce kez parkeye düşürdüğüm olmuştur köşelerde pek belli olmayan çizikler var o kadar yani sizinki neden ilk düşürüşte gitmiş anlamadım.

O düşünce kırılma işi tamamen şans bana göre, kulağından telefonu yere düşürürsün bir şey olmaz, cebinden çıkarırken düşürürsün bir bakmışsın ekran mahvolmuş. Ayrıca ekran koruyucudan kastınız jelatin mi yoksa kalın cam gibi şeyler mi?

İkisini de kast etmiştim.

Oluyor tabii ki de fakat ekranın ortalarında kasıtlı yapılmadığı sürece olmuyor kenarlarında oldu bende sadece.

İnanın ki telefonu elime alınca şok geçirdim.. İlk düşüş ve sanki örümcek ağı kaplamış gibiydi. Bakalım; yeni telefon iyi bir opsiyon gibi gözüküyor, peki önerileriniz nelerdir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…