A aseeaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 4 19 Ocak 2014 #1 Arkadaşlar dün s3 mini root yaptım. Bu gun rom yüklüyecem 4.2.2 de. İşte onun sorunsuz ve Türkçe linkini atar mısınız? Ama hiç bir sorunu olmayacak.
Arkadaşlar dün s3 mini root yaptım. Bu gun rom yüklüyecem 4.2.2 de. İşte onun sorunsuz ve Türkçe linkini atar mısınız? Ama hiç bir sorunu olmayacak.
D dieforhsyn07 Ziyaretçi 19 Ocak 2014 #2 Bildiğim kadarıyla başlığın hatalı ve bir gün ceza alabilirsin. Soruna gelirsek bu link işine yarayabilir. S3 Mini
Bildiğim kadarıyla başlığın hatalı ve bir gün ceza alabilirsin. Soruna gelirsek bu link işine yarayabilir. S3 Mini
aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2014 #3 CyanogenMod | Downloads Bu linke bakabilirsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 31 Ocak 2014 #4 aseeaa dedi: Ama hiç bir sorunu olmayacak. Genişletmek için tıkla... Tabi. Sana özel ROM yapıcam zaten. Android'in kendisi başlı başına sorunken sorunsuz bir ROM beklemek hayalcilikten başka bir şey değil.
aseeaa dedi: Ama hiç bir sorunu olmayacak. Genişletmek için tıkla... Tabi. Sana özel ROM yapıcam zaten. Android'in kendisi başlı başına sorunken sorunsuz bir ROM beklemek hayalcilikten başka bir şey değil.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2014 #5 Recep Baltaş dedi: Tabi. Sana özel ROM yapıcam zaten. Android'in kendisi başlı başına sorunken sorunsuz bir ROM beklemek hayalcilikten başka bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Biz dedik sana Recep abi, Iphone al diye...
Recep Baltaş dedi: Tabi. Sana özel ROM yapıcam zaten. Android'in kendisi başlı başına sorunken sorunsuz bir ROM beklemek hayalcilikten başka bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Biz dedik sana Recep abi, Iphone al diye...
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2014 #6 arkham dedi: Biz dedik sana Recep abi, Iphone al diye... Genişletmek için tıkla... Ben Windows Phone tavsiyesi vermiştim. Zaten daha önceleri forumda Windows Phone tavsiye eden ben ve birkaç kişi vardı.
arkham dedi: Biz dedik sana Recep abi, Iphone al diye... Genişletmek için tıkla... Ben Windows Phone tavsiyesi vermiştim. Zaten daha önceleri forumda Windows Phone tavsiye eden ben ve birkaç kişi vardı.