YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 8 Çözümler 44 26 Temmuz 2022 #1 Sadece aramaları cevaplandırmak ve bilgisayardan konuşmak için yapacağım. Bir yolu var mıdır?
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 8 Çözümler 44 29 Temmuz 2022 #3 Moneymoon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam ben gelen aramaları cevaplandırmak istiyorum. S3 miniye gelen aramaları PC'den görüp PC'den açmak için yöntem yok mudur?
Moneymoon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam ben gelen aramaları cevaplandırmak istiyorum. S3 miniye gelen aramaları PC'den görüp PC'den açmak için yöntem yok mudur?
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #4 @YigiTZ0 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Android sürümünden kaynaklı hata alırsanız Custom ROM ile yükseltme yapabileceğiniz unutmayın.
@YigiTZ0 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Android sürümünden kaynaklı hata alırsanız Custom ROM ile yükseltme yapabileceğiniz unutmayın.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 8 Çözümler 44 29 Temmuz 2022 #5 Moneymoon dedi: @YigiTZ0 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Android sürümünden kaynaklı hata alırsanız Custom ROM ile yükseltme yapabileceğiniz unutmayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl rom atabileceğimi bilmiyorum.
Moneymoon dedi: @YigiTZ0 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Android sürümünden kaynaklı hata alırsanız Custom ROM ile yükseltme yapabileceğiniz unutmayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl rom atabileceğimi bilmiyorum.
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #6 YigiTZ0 dedi: Nasıl ROM atabileceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Her yönlendirmeyi kolay olsun diye videolarla yapıyorum ama eğer anlatın dersenizde sorun değil . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YigiTZ0 dedi: Nasıl ROM atabileceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Her yönlendirmeyi kolay olsun diye videolarla yapıyorum ama eğer anlatın dersenizde sorun değil . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et