alperptukk789 Hectopat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2014 #1 Merhaba sevgili arkadaşlar öncellikle cyangenmoddan memnunum, çok güzel bir rom fakat geri tuşum çalışmıyor. Kaç kez rom attım yine çalışmadı. Adımları da doğru yaptığımı düşünüyorum bir çözümü var mıdır Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2014
Merhaba sevgili arkadaşlar öncellikle cyangenmoddan memnunum, çok güzel bir rom fakat geri tuşum çalışmıyor. Kaç kez rom attım yine çalışmadı. Adımları da doğru yaptığımı düşünüyorum bir çözümü var mıdır
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2014 #2 Öncelikle konu yanlış yere açılmış. Tuş miadını doldurmuş olabilir. Ortadaki basmalı tuşu kasdediyorsunuz dimi?
Öncelikle konu yanlış yere açılmış. Tuş miadını doldurmuş olabilir. Ortadaki basmalı tuşu kasdediyorsunuz dimi?
alperptukk789 Hectopat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2014 #3 Hyr geri tuşu