Merhaba arkadaşlar, bugün telefonu Odin ile CWM attım. Şimdi ise CyanogenMod 11 kuracağım, CyanogenMod 11'in Google Apss'ini attığımda bir sorun olmuyor ama CyanogenMod 11'i attığımda bir hata veriyor.
O zaman bağlantıdan kaynaklı bir sorun vardır sizde. Ben kendi sitesinden indiriğimde masaüstüne de çıkarmıyordu. Sizdeki durum farklı. Üstteki belirttiğim şeyi deneyin.
Dostum bunu yapmadan önce sana vereceğim ilk tavsiye şudur ki CMW'nin en son sürüm olduğundan emin ol. Çünkü cyanogenmod 11 CMW'nin eski sürümleriyle yüklenmiyor.
Ve eğer hala atamadıysan Airdroid programı ile bağlan bilgisayara ve oradan transfer et. Yaklaşık 3 dk'da dosyayı atıyor telefona. Dosya telefondaki airdroid başlığının içindeki uploand dosyasının içine düşüyor. Recoveryden zaten kolayca bulursun onu. Ben her rom ya da gapps dosyasını airdroid üzerinden atarım telefona.