RÜŞTÜ Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar yukarıdaki ROM'u telefona yükledim. Herşey çok iyi 3 sorunum var. Biri orjinal android tarayıcı açılmıyor. İkincisi telefon stock ROM'dan daha fazla ısınıyor. Üçüncüsü ise alarm çalışmıyor. Evet dediğim gibi alarmı kuruyorum amma velakin ki sabahları çalmıyor. Ekran kilidini açınca alarm kaçırıldı yazıyor. Burdan Recep abiye selamlar bu technopat ta ilk yazım iyi günler . Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2014
Arkadaşlar yukarıdaki ROM'u telefona yükledim. Herşey çok iyi 3 sorunum var. Biri orjinal android tarayıcı açılmıyor. İkincisi telefon stock ROM'dan daha fazla ısınıyor. Üçüncüsü ise alarm çalışmıyor. Evet dediğim gibi alarmı kuruyorum amma velakin ki sabahları çalmıyor. Ekran kilidini açınca alarm kaçırıldı yazıyor. Burdan Recep abiye selamlar bu technopat ta ilk yazım iyi günler .
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Kasım 2014 #2 Cyanogenmod ROM'larının hiçbir zaman %100 sorunsuz çalıştığını zaten görmedim. Beta veya Alpha sürüme geç belki çözmüşlerdir hataları.
Cyanogenmod ROM'larının hiçbir zaman %100 sorunsuz çalıştığını zaten görmedim. Beta veya Alpha sürüme geç belki çözmüşlerdir hataları.
Ö ÖFB Hectopat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Cyanogenmod ROM'larının hiçbir zaman %100 sorunsuz çalıştığını zaten görmedim. Beta veya Alpha sürüme geç belki çözmüşlerdir hataları. Genişletmek için tıkla... Öyle deme abi. S plus kullanıyorum. GB'den KK'ya geçtim. CM11 ile
Recep Baltaş dedi: Cyanogenmod ROM'larının hiçbir zaman %100 sorunsuz çalıştığını zaten görmedim. Beta veya Alpha sürüme geç belki çözmüşlerdir hataları. Genişletmek için tıkla... Öyle deme abi. S plus kullanıyorum. GB'den KK'ya geçtim. CM11 ile
K KaanKARA Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 147 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2014 #4 Bazı Cm sürümleri sıkıntı çıkarabiliyor Cm zaten nightly sürüm kullanıyorsan her gün güncelleme veriyor haftada 1 güncelle hatalar gidebiliyor.
Bazı Cm sürümleri sıkıntı çıkarabiliyor Cm zaten nightly sürüm kullanıyorsan her gün güncelleme veriyor haftada 1 güncelle hatalar gidebiliyor.
RÜŞTÜ Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2014 #5 En kralı Stockrom
Ö ÖFB Hectopat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2014 #6 RÜŞTÜ dedi: En kralı Stockrom Genişletmek için tıkla... TauchWiz'i kastetmediysen sorun yok!
RÜŞTÜ Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2014 #7 nedense bana daha stabil geliyor Touchwiz
Ö ÖFB Hectopat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2014 #8 RÜŞTÜ dedi: nedense bana daha stabil geliyor Touchwiz Genişletmek için tıkla... Ne ? Töbe de töbe. S3'te candy crash saga 10 dk oynayıp ana sayfaya geleyim diyorum en az 2 dk bekliyorum. RAM kullanımı 700mb, cm11'de ise 275 mb ?
RÜŞTÜ dedi: nedense bana daha stabil geliyor Touchwiz Genişletmek için tıkla... Ne ? Töbe de töbe. S3'te candy crash saga 10 dk oynayıp ana sayfaya geleyim diyorum en az 2 dk bekliyorum. RAM kullanımı 700mb, cm11'de ise 275 mb ?
Tolga Yaradanakul Hectopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2014 #9 Merhaba kardeşim kurulumda bi kaç kata yapmış olabilrsin bende s3 mini kullanıcısıym bende cm kullanıyodum fakat StockRom da çok alıştığım için beceremedim StockRoma döndüm
Merhaba kardeşim kurulumda bi kaç kata yapmış olabilrsin bende s3 mini kullanıcısıym bende cm kullanıyodum fakat StockRom da çok alıştığım için beceremedim StockRoma döndüm