gençadam456 Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar telefonuma Cyanogenmod,carbon rom,omni rom kurduğumda dokunmatik tuşlar çalışmıyor.Ama dmod v6,fusionkatta çalışıyor,Bide orjinal halinde.Gerçekten hayret.Lütfen yardım edin.
Merhaba arkadaşlar telefonuma Cyanogenmod,carbon rom,omni rom kurduğumda dokunmatik tuşlar çalışmıyor.Ama dmod v6,fusionkatta çalışıyor,Bide orjinal halinde.Gerçekten hayret.Lütfen yardım edin.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #2 Bende S3 mini kullandım ama böyle şeyler hiç olmadı bende. Uzun zaman CyanogenMod 11 ile kullandım. :/
Bende S3 mini kullandım ama böyle şeyler hiç olmadı bende. Uzun zaman CyanogenMod 11 ile kullandım. :/
gençadam456 Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #3 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bende S3 mini kullandım ama böyle şeyler hiç olmadı bende. Uzun zaman CyanogenMod 11 ile kullandım. :/ Genişletmek için tıkla... Bi çözümü yokmu kardeşim Stock romda çalışıyor ama dokunmatik tuşlar.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bende S3 mini kullandım ama böyle şeyler hiç olmadı bende. Uzun zaman CyanogenMod 11 ile kullandım. :/ Genişletmek için tıkla... Bi çözümü yokmu kardeşim Stock romda çalışıyor ama dokunmatik tuşlar.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #4 Yazımsal tuş ekle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yazımsal tuş ekle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
gençadam456 Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #5 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Yazımsal tuş ekle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Saol kardeşim sorunu çözdüm sorunu
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Yazımsal tuş ekle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Saol kardeşim sorunu çözdüm sorunu