Alperrende58 Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, S3 mini telefonuma ROM atacaktım. Home, ses kısma ve güç tuşuna basıp bekliyorum ama ya telefonu açıyor ya da başlıkta belirttiğim "color my world" deyip telefonu açıyor. Aranızda bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2025
Merhaba arkadaşlar, S3 mini telefonuma ROM atacaktım. Home, ses kısma ve güç tuşuna basıp bekliyorum ama ya telefonu açıyor ya da başlıkta belirttiğim "color my world" deyip telefonu açıyor. Aranızda bilen var mı?
P PRIDE BASS Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #2 bendede aynı durum var çözebildinizmi bende rom ve root yükleyecektim
Alperrende58 Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #3 PRIDE BASS dedi: bendede aynı durum var çözebildinizmi bende rom ve root yükleyecektim Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, Benim S3 Mini Çakmaymış Ondan Öyle Oluyor
PRIDE BASS dedi: bendede aynı durum var çözebildinizmi bende rom ve root yükleyecektim Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, Benim S3 Mini Çakmaymış Ondan Öyle Oluyor