MuhammetFr Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #1 Öncelikle herkese merhaba. Telefonum için duvar kağıdı arıyorum. Genelde sade olanları severim. Yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle herkese merhaba. Telefonum için duvar kağıdı arıyorum. Genelde sade olanları severim. Yardımcı olabilir misiniz?
T Testarossa Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 785 13 Temmuz 2014 #2 Ekranın çerçeve oranını da söyleyin, böylelikle kesme-biçme yapmadan daha uyumlu duvar kağıtları bulunabilir.
Ekranın çerçeve oranını da söyleyin, böylelikle kesme-biçme yapmadan daha uyumlu duvar kağıtları bulunabilir.
ismet hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 1.001 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimarlık öğrencisi - Tasarımcı 13 Temmuz 2014 #3 Bunun için burada konu açmanıza gerek yoktu. Google görsellere girip oradan istediğinizi bulabilirsiniz.
Bunun için burada konu açmanıza gerek yoktu. Google görsellere girip oradan istediğinizi bulabilirsiniz.
T Testarossa Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 785 13 Temmuz 2014 #4 Browse — Simple Desktops Bu sitede güzel minimal duvar kağıtları bulmuştum zamanında, bir bakabilirsiniz.
Browse — Simple Desktops Bu sitede güzel minimal duvar kağıtları bulmuştum zamanında, bir bakabilirsiniz.
MuhammetFr Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #5 Testarossa dedi: Ekranın çerçeve oranını da söyleyin, böylelikle kesme-biçme yapmadan daha uyumlu duvar kağıtları bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonum S3 Mini. Ekran da 480×800 Silinen üye dedi: Bunun için burada konu açmanıza gerek yoktu. Google görsellere girip oradan istediğinizi bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi baktım hocam, ancak istediğim gibi bulamadım, bulduysam da boyutları uyumsuz. Onun için burada konu açtım. Testarossa dedi: Browse — Simple Desktops Bu sitede güzel minimal duvar kağıtları bulmuştum zamanında, bir bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Taman ben bir bakayım oraya. Bu arada cevabınız için teşekkürler.
Testarossa dedi: Ekranın çerçeve oranını da söyleyin, böylelikle kesme-biçme yapmadan daha uyumlu duvar kağıtları bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonum S3 Mini. Ekran da 480×800 Silinen üye dedi: Bunun için burada konu açmanıza gerek yoktu. Google görsellere girip oradan istediğinizi bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi baktım hocam, ancak istediğim gibi bulamadım, bulduysam da boyutları uyumsuz. Onun için burada konu açtım. Testarossa dedi: Browse — Simple Desktops Bu sitede güzel minimal duvar kağıtları bulmuştum zamanında, bir bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Taman ben bir bakayım oraya. Bu arada cevabınız için teşekkürler.
H Hastai Ziyaretçi 13 Temmuz 2014 #6 Google'a 480x800 wallpapers yazarsanız milyon tane resim veya fotoğraf çıkacaktır.
T Testarossa Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 785 13 Temmuz 2014 #7 15:9 Wallpapers da yazabilirsiniz. Daha yüksek çözünürlüklü olanlar da çıkar
MuhammetFr Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #8 Tamam dediğiniz gibi baktım. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.