K Kadir123 Hectopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar ben S3 Mini telefonuma CM11 attım ve eski orjinal haline geri döndürmek istiyorum... Rom dosyasını hafıza kartına atıpta Recovery'den yeni Rom'u atsam bir sorun çıkar mı ? Odin , maalesef com port görmüyor...
Arkadaşlar ben S3 Mini telefonuma CM11 attım ve eski orjinal haline geri döndürmek istiyorum... Rom dosyasını hafıza kartına atıpta Recovery'den yeni Rom'u atsam bir sorun çıkar mı ? Odin , maalesef com port görmüyor...
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 20 Aralık 2014 #2 Bu rehber size yardımcı olabilir: ttps://S3 Mini Stock Rom Kurma Rehberi | Technopat Sosyal Kadir123 dedi: Odin , maalesef com port görmüyor... Genişletmek için tıkla... Samsung sürücüleri (Samsung Kies) yüklü mü?
Bu rehber size yardımcı olabilir: ttps://S3 Mini Stock Rom Kurma Rehberi | Technopat Sosyal Kadir123 dedi: Odin , maalesef com port görmüyor... Genişletmek için tıkla... Samsung sürücüleri (Samsung Kies) yüklü mü?