PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 30 Ocak 2022 #1 Elimde böyle eski bir cihaz var. Pek Custom ROM bulamadım. Önerebileceğiniz Custom ROM var mı?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 30 Ocak 2022 #2 lineageosdownloads.com
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 30 Ocak 2022 #3 Itechin.g dedi: lineageosdownloads.com Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce Sony marka bir cihaza rom yüklemiştim. Nasıl yükleneceğini biliyorsanız kısaca anlatır mısınız?
Itechin.g dedi: lineageosdownloads.com Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce Sony marka bir cihaza rom yüklemiştim. Nasıl yükleneceğini biliyorsanız kısaca anlatır mısınız?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 30 Ocak 2022 #4 PhoenixTech dedi: Hocam daha önce Sony marka bir cihaza ROM yüklemiştim. Nasıl yükleneceğini biliyorsanız kısaca anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam internette dolusuyla video var. Kısaca önce TWRP yüklemeniz gerek sonrası basit zaten. TWRP kurulumunu biraz araştırın.
PhoenixTech dedi: Hocam daha önce Sony marka bir cihaza ROM yüklemiştim. Nasıl yükleneceğini biliyorsanız kısaca anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam internette dolusuyla video var. Kısaca önce TWRP yüklemeniz gerek sonrası basit zaten. TWRP kurulumunu biraz araştırın.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 30 Ocak 2022 #5 Itechin.g dedi: Hocam internette dolusuyla video var. Kısaca önce TWRP yüklemeniz gerek sonrası basit zaten. TWRP kurulumunu biraz araştırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sorduğum soru aslında nasıl rom atılır değil de hangi programlara ihtiyacımız var ve bilgisayar ile atılıyor değil mi?
Itechin.g dedi: Hocam internette dolusuyla video var. Kısaca önce TWRP yüklemeniz gerek sonrası basit zaten. TWRP kurulumunu biraz araştırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sorduğum soru aslında nasıl rom atılır değil de hangi programlara ihtiyacımız var ve bilgisayar ile atılıyor değil mi?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 30 Ocak 2022 #6 PhoenixTech dedi: Teşekkürler hocam sorduğum soru aslında nasıl ROM atılır değil de hangi programlara ihtiyacımız var ve bilgisayar ile atılıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... ROM bilgisayar ile atılmıyor ama TWRP kurmak için bildiğim kadarıyla şart.
PhoenixTech dedi: Teşekkürler hocam sorduğum soru aslında nasıl ROM atılır değil de hangi programlara ihtiyacımız var ve bilgisayar ile atılıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... ROM bilgisayar ile atılmıyor ama TWRP kurmak için bildiğim kadarıyla şart.