L Lakersnation24 Kilopat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2016 #1 Arkadaşlar telefon çok kasıyor diye stock ROM yükleyeyim diyorum, fakat download moda alamıyorum. Ses kısma + power + home basıyorum fakat Download mode için volume up dediği kısımda donup kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar telefon çok kasıyor diye stock ROM yükleyeyim diyorum, fakat download moda alamıyorum. Ses kısma + power + home basıyorum fakat Download mode için volume up dediği kısımda donup kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
T Th3Umut Megapat Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2016 #2 Şarjın yüzde 50 nin altında ise açılmaz. Doldurup deneyebilirsin.
L Lakersnation24 Kilopat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2016 #3 Th3Umut dedi: Şarjın yüzde 50 nin altında ise açılmaz. Doldurup deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Şarj %50'nin üzerinde fakat sorun hala devam ediyor. Ayrıca bazen telefon açılmıyor ve Samsung logosunda takılıp kalıyor.
Th3Umut dedi: Şarjın yüzde 50 nin altında ise açılmaz. Doldurup deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Şarj %50'nin üzerinde fakat sorun hala devam ediyor. Ayrıca bazen telefon açılmıyor ve Samsung logosunda takılıp kalıyor.