S3 Mini ile ne yapılır?

FFaatiihh

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, evde S3 mini duruyordu ve telefonsuz kaldım, LG G6 vardı elimde ve çok memnunum ancak yapacak bir şey yok. iPhone 7 Plus var onu yaptırana kadar bunu kullanmayı düşünüyorum ve bence çok tatlı telefon. Sıfırladım Play Store WhatsApp her şey gitti telefondan tek beklentim Instagram ve WhatsApp ne yapabilirim? ROM işlerinden de anlamıyorum. Ne işe yarıyor tam bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Elinizde hafıza kartı ve çalışan başka bir telefon var mı?

Hafıza kartı yok sanırım çalışan baska telefon var gibi de yok gibi de, telefoncu yapabilir mi veya düşündüğümden kolay mı?

Hafıza kartı yok sanırım çalışan baska telefon var gibi de yok gibi de, telefoncu yapabilir mi veya düşündüğümden kolay mı?
Hocam ayrıca telefonu tekrar sıfırladım teamwin yazıyor sonra normal açılıyor rom mu bu

Hocam ayrıca telefonu tekrar sıfırladım teamwin yazıyor sonra normal açılıyor rom mu bu
Ve suanda hicbirs2eye girmiyor ne YouTube ne PlayStore ne whattsapp

Ve suanda hicbirs2eye girmiyor ne YouTube ne PlayStore ne whattsapp
Napmalıyım sizce of cihazı da nedensizce seviyorum ama sıkıyor böyle yaptıkça

Son düzenleme:

Bu ROM'u kurmayı deneyebilirsiniz. Son attığım sayfada ROM dosyası var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı