A Arisland Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 97 12 Ocak 2015 #1 Sıfırladım, uygulamaları azalttım ama işe yaramadı root atınca da sonradan yine yavaşlıyormuş ne yapabilirim?
Sıfırladım, uygulamaları azalttım ama işe yaramadı root atınca da sonradan yine yavaşlıyormuş ne yapabilirim?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2015 #2 ROOT atınca yeniden yavaşlıyor diye bir kavram yok. ROOT attıktan sonra kernel ve güzel bir CM yüklerseniz telefonunuz daha iyiye bir adım atacaktır.
ROOT atınca yeniden yavaşlıyor diye bir kavram yok. ROOT attıktan sonra kernel ve güzel bir CM yüklerseniz telefonunuz daha iyiye bir adım atacaktır.
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2015 #3 Şuanda mobil olduğum için link veremiyorum ama CM11 ROM'unu kurmasını rehber yapan bir arkadaş vardı. Forumda biraz araştır eğer bulamassan 20.00 gibi ben linki koyarım buraya.
Şuanda mobil olduğum için link veremiyorum ama CM11 ROM'unu kurmasını rehber yapan bir arkadaş vardı. Forumda biraz araştır eğer bulamassan 20.00 gibi ben linki koyarım buraya.