B bilmezburak Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #1 S3 mini orjinal rom mu ? Cynagenmod mu ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 1 Ağustos 2014 #2 Cyanogen daha önce kullanmadıysan bulaşma. Memnun kalmazsın bence.
Mehmet Ali CAN Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #3 PanaroidAndroid kullanıyorum Miui süper ancak çok fazla bug var hala düzeltmediler Samsung'dan sonra direk panaroide geçersen rahatsız olabilirsin ama
PanaroidAndroid kullanıyorum Miui süper ancak çok fazla bug var hala düzeltmediler Samsung'dan sonra direk panaroide geçersen rahatsız olabilirsin ama
O Oulcan Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #4 Cynagenmod bir heves bence enin de sonunda stock rom dönüş yapacaksın
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #5 Silinen üye dedi: Cynagenmod bir heves bence enin de sonunda stock rom dönüş yapacaksın Genişletmek için tıkla... Bir heves değil, telefonu aldığımın 2.gününden beri CynaogenMod kullanıyorum, gayet memnunum.
Silinen üye dedi: Cynagenmod bir heves bence enin de sonunda stock rom dönüş yapacaksın Genişletmek için tıkla... Bir heves değil, telefonu aldığımın 2.gününden beri CynaogenMod kullanıyorum, gayet memnunum.
2 20336 Megapat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 48 1 Ağustos 2014 #6 CynaogenMOD çok şarj tüketir.Telefonu adlım 1 ay sonra CynaogenMOD kurdum şarj 1 gün gitmiyor dödüm Stock Rom'a ....
CynaogenMOD çok şarj tüketir.Telefonu adlım 1 ay sonra CynaogenMOD kurdum şarj 1 gün gitmiyor dödüm Stock Rom'a ....
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #7 20336 dedi: CynaogenMOD çok şarj tüketir.Telefonu adlım 1 ay sonra CynaogenMOD kurdum şarj 1 gün gitmiyor dödüm Stock Rom'a .... Genişletmek için tıkla... Benimki tam 1 gün gidiyor, parlaklığım hep sondadır.
20336 dedi: CynaogenMOD çok şarj tüketir.Telefonu adlım 1 ay sonra CynaogenMOD kurdum şarj 1 gün gitmiyor dödüm Stock Rom'a .... Genişletmek için tıkla... Benimki tam 1 gün gidiyor, parlaklığım hep sondadır.
O Oulcan Ziyaretçi 3 Ağustos 2014 #8 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Benimki tam 1 gün gidiyor, parlaklığım hep sondadır. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle şarjı 1 gün gidiyor. Ama müzik çalarında ve sesli arama yaparken sesin boğulması, karşı tarafa düzgün iletilememesi yüzünden stock rom döndüm.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Benimki tam 1 gün gidiyor, parlaklığım hep sondadır. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle şarjı 1 gün gidiyor. Ama müzik çalarında ve sesli arama yaparken sesin boğulması, karşı tarafa düzgün iletilememesi yüzünden stock rom döndüm.
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2014 #9 CyanogenMod kurabilirsin. Samsung'un arka planda çalışan çok gereksiz uygulamaları var.