Edenclaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 1.228 Makaleler 2 Yer İstanbul Taksim Daha fazla Meslek Mühendis 4 Mart 2014 #11 Android 4.3 yüklü ancak Knox yok. Yükleyebilir miyim ?
3 3503 Kilopat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 475 Çözümler 1 4 Mart 2014 #12 Edenclaw dedi: Android 4.3 yüklü ancak Knox yok. Yükleyebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Sen telefonu Download Mode'a alıp bir resmini çeksene. Bakayım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2014
Edenclaw dedi: Android 4.3 yüklü ancak Knox yok. Yükleyebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Sen telefonu Download Mode'a alıp bir resmini çeksene. Bakayım.
Edenclaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 1.228 Makaleler 2 Yer İstanbul Taksim Daha fazla Meslek Mühendis 4 Mart 2014 #13 samienes06 dedi: Sen telefonu Download Mode'a alıp bir resmini çeksene. Bakıyım ben. Genişletmek için tıkla... Hemen çekiyorum. Download mode'a alınca sorun olur mu ?
samienes06 dedi: Sen telefonu Download Mode'a alıp bir resmini çeksene. Bakıyım ben. Genişletmek için tıkla... Hemen çekiyorum. Download mode'a alınca sorun olur mu ?
3 3503 Kilopat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 475 Çözümler 1 4 Mart 2014 #14 Edenclaw dedi: Hemen çekiyorum. Download mode'a alınca sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Nedense insanlara böyle ROM konularında yardım etmek bana bir huzur veriyor. Şu an bir yandan yarın gidecek performans ödevini yapıyorum. Bu arada 13 yaşındayım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2014
Edenclaw dedi: Hemen çekiyorum. Download mode'a alınca sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Nedense insanlara böyle ROM konularında yardım etmek bana bir huzur veriyor. Şu an bir yandan yarın gidecek performans ödevini yapıyorum. Bu arada 13 yaşındayım.
Edenclaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 1.228 Makaleler 2 Yer İstanbul Taksim Daha fazla Meslek Mühendis 4 Mart 2014 #15 Hocam volume up'a basayım mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2014
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2014 #17 Bende 13 yaşındayım. Sende kendimi görüyorum Seninle özel iletişime geçmek isterim.
Edenclaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 1.228 Makaleler 2 Yer İstanbul Taksim Daha fazla Meslek Mühendis 4 Mart 2014 #18 Yazılar okunmamış. Samsung Offical felan yazıyordu.
3 3503 Kilopat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 475 Çözümler 1 4 Mart 2014 #19 Sen geçen sene Mac OS X konusunda yardım etmiştin sanırsam. O zamandan beri ben hala 273 mesaj sen 1204 mesaj. - - - Güncellendi - - - Orada KNOX la ilgili birşey yazmıyor sanırsam.
Sen geçen sene Mac OS X konusunda yardım etmiştin sanırsam. O zamandan beri ben hala 273 mesaj sen 1204 mesaj. - - - Güncellendi - - - Orada KNOX la ilgili birşey yazmıyor sanırsam.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2014 #20 Edenclaw dedi: Yazılar okunmamış. Samsung Offical felan yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Şu yazıların yazması lazım. Eğer Samsung Offical yazıyorsa garantidedir. Sizde I8190 yazmıyodur tabiiki. - - - Güncellendi - - - samienes06 dedi: Sen geçen sene Mac OS X konusunda yardım etmiştin sanırsam. Genişletmek için tıkla... Mac OS Yüzünden Acer'ım çöpe gitti. Konu baya kaynadı ya, ben size özelden mesaj atacağım.
Edenclaw dedi: Yazılar okunmamış. Samsung Offical felan yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Şu yazıların yazması lazım. Eğer Samsung Offical yazıyorsa garantidedir. Sizde I8190 yazmıyodur tabiiki. - - - Güncellendi - - - samienes06 dedi: Sen geçen sene Mac OS X konusunda yardım etmiştin sanırsam. Genişletmek için tıkla... Mac OS Yüzünden Acer'ım çöpe gitti. Konu baya kaynadı ya, ben size özelden mesaj atacağım.