S3 Mini parça niyetine satılıp muadili alınır mı?

GhostRose25

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, durumu hızlıca özetlecek olursam, bizim evde yaklaşık 2 yıldır yatan ve gariptir dün sıkıntısız çalışan 2 adet telefon var, 1.si Huawei GR5 2.si ise S3 Mini.
Telefonlar ilginçtir çalışıyor ama kozmetik olarak biraz kötü vaziyette, tanıdık bir telefoncuya sorduğumda parça niyetine alırız, sana da muadil bir şey veririz demişti.

Asıl sorum aramızda telefoncu olan kardeşleirm abilerim varsa, nasıl bir telefon denk gelir, verirse eğer ne kadar para verir ve hangisini seçmeliyim?

Babam diyor milletin eski telefonunu ne yapacaksın diyor ancak bilgisayarla uğraşan birisi olarak biraz da telefon bilgimin olmasını isterim açıkçası.

Naçizane yorumlarınızı bekliyorum. Hayırlı ramazanlar, Allah'a emanet olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Baban haklı bence de uğraşmaya değmez, nasıl bir telefon geleceği isede telefoncuya bağlı J5 falan verir herhalde.

Eski telefonlar ile uğraşmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum bu işlere giriş için yerinizde olsam vermezdim.

Haklısınız hocam ama yani eski telefon olduğu için en azından mutlu huzurlu yatsın diye düşündüm, akşam telefon teklifi olarak yukarıdaki arkadaşın dediği gibi J5 öneririm herhalde.

J5 için özel ROM çeşitliliği bulabileceğinizi sanmıyorum. S3 mini için kesinlikle daha fazla özel ROM ve mod bulabilirsiniz. Ne kadar farklı özel ROM görseniz sizin için o kadar faydalı olacağını düşünüyorum. Tabi tercih meselesi size kalmış.

Doğrudur hocam, ama bakalım durum neyi gösterecek.

Katılıyorum amaç Custom ROM vs kurup telefon ile uğraşmak ise cebinden birazcık para çıkarıp Xiaomi modellerine yonelmesi mantıklı olacaktır. Redmi Note 9S modelini kullanıyorum neredeyse her hafta yeni bir Custom ROM güncellemesi geliyor.

Aslında işin başında J5 dememin sebebi, şu anki Realme C25s telefonumdan önce bir süre kullandığım için ve kısmen bildiğim bir telefon olmasından ötürüydü ama dediğim gibi bakalım hocam sonumuz ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…