CooLStaR Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #1 Merhaba ! Arkadaşlar benim s3 mini telefonum var ama çok yavaş ve kasıyor. ROM atsam hızlanır mı ve nasıl atarım, hangi sürümü atmalıyım?
Merhaba ! Arkadaşlar benim s3 mini telefonum var ama çok yavaş ve kasıyor. ROM atsam hızlanır mı ve nasıl atarım, hangi sürümü atmalıyım?
B Bir İntel Hayranı Hectopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #2 Hard Reset denedin mi ?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 31 Ağustos 2016 #3 Cyanogen Mod kullanabilirsin. S4 Mini kullanıyorum Cyanogen Mod yükledim ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı.
Cyanogen Mod kullanabilirsin. S4 Mini kullanıyorum Cyanogen Mod yükledim ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı.
B Bir İntel Hayranı Hectopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #4 Birisi dedi: Cyanogen Mod kullanabilirsin. S4 Mini kullanıyorum Cyanogen Mod yükledim ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Cyanogen Mod her telefona varmı ben pek bilmiyorumda Samsung Galaxy S Duos 7562'ye bakarmısın varmı diye
Birisi dedi: Cyanogen Mod kullanabilirsin. S4 Mini kullanıyorum Cyanogen Mod yükledim ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Cyanogen Mod her telefona varmı ben pek bilmiyorumda Samsung Galaxy S Duos 7562'ye bakarmısın varmı diye
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 31 Ağustos 2016 #5 Hocam öncelikle sorularınız için yeni konu açarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Telefonun model numarasının sonuna Cyanogen Mod yazarsan zaten çeşitli forumlarda bulabilirsin.
Hocam öncelikle sorularınız için yeni konu açarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Telefonun model numarasının sonuna Cyanogen Mod yazarsan zaten çeşitli forumlarda bulabilirsin.
Y Yavuz Selim UÇAR Hectopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2016 #6 s3 miniye hiç elleme atabilirsen normal reset at zaten eski bir model s3 miniye fazla oyun yükleme fazla telefonu zorlayacak uygulamalarda yükleme facebook lite kullan uygulamaların lite larını kullan bu şekilde seni gittiği yere kadar götürür
s3 miniye hiç elleme atabilirsen normal reset at zaten eski bir model s3 miniye fazla oyun yükleme fazla telefonu zorlayacak uygulamalarda yükleme facebook lite kullan uygulamaların lite larını kullan bu şekilde seni gittiği yere kadar götürür