Custom ROM S3 mini ROM önerisi

AsusAdam

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I7-12700H
RTX 4060
32 GB RAM
2TB SSD
Samsung Galaxy s III mini GT-I8200Q modeli var elimde. Valkman olarak kullanacağım kucuklugunden ötürü. ROM istiyorum ama şu özelliklerin olması lazım.
1-Wi-Fi ve Bluetooth çekecek.
2-SD kart okuyacak.
3-Ufak tefek Google vb gibi şeyler açabilecek.
Önerileri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valkman dediğinizde Sony Walkman demek istediğinizi düşünüyorum, farklı birşeyse söyliyebilirsiniz. Ama sizin pekte Custom ROM'a ihtiyacınızın olduğunu sanmıyorum (Yeni uygulama için değilse). Telefonu daha hızlı yapmak için ilk önce Debloat deneyin çünkü telefonunuzdan baya yük çıkartır.

Valkman dediğinizde Sony Walkman demek istediğinizi düşünüyorum, farklı bir şeyse söyliyebilirsiniz. Ama sizin pek de Custom ROM'a ihtiyacınızın olduğunu sanmıyorum (Yeni uygulama için değilse). Telefonu daha hızlı yapmak için ilk önce Debloat deneyin çünkü telefonunuzdan bayağı yük çıkartır.

Hocam küçük bir şey müzik çalması için yani. Walkman o anlamda. Öneriniz için teşekkürler.

Bu cihaz Android 4 mü kullanıyordu?

Bu cihaza omni ROM Android 5 kurulabilir, oynatıcı için ise aimp in Android 5 halini bulup kullanabilirsiniz.
Web tarayıcı için Firefox veya VIA browser kullanılabilir.

Bu cihaza omni ROM Android 5 kurulabilir, oynatıcı için ise aimp in Android 5 halini bulup kullanabilirsiniz.

Evet Android 4. benim amacım şu: YT Music'den müzik indireceğim ve SD kart ile bilgisayardan telefona .mp3 olarak aktaracağım. Bir de Bluetooth kulaklık bağlayacağım.

@AsusAdam dediğim ROM'u kurup verdiğim uygulamaları ile rahatlıkla kullanabilirsin, elimdeki bir cihazı bende bu şekilde değerlendirdim.

Teşekkürler :D

Hocam omnirom sadece I8190Q için var bende I8200Q var ve arada işlemci farkı var. Sıkıntı olur mu?

Hocam siz deyince yeniden kontrol ettim, buna göre Android 5 ROM göremedim kusura bakmayın, aimp in Android 4 halini veya MX Player'in Android 4 halini indirip kullanın, web tarayıcısı var mıdır bilemiyorum maalesef.

Hocam siz deyince yeniden kontrol ettim, buna göre Android 5 ROM göremedim kusura bakmayın, aimp in Android 4 halini veya MX Player'in Android 4 halini indirip kullanın, web tarayıcısı var mıdır bilemiyorum maalesef.

Hocam Chrome çalışıyor. YT Music indi ama kontrol etmedim. YouTube çalışmıyor. Yeterli olur bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı