S3 mini root atılmıyor

Pingli Admin

Hectopat
Arkadaşlar bende eskiden kalma S3 mini GT-18200Q var. İstediğim bir uygulama vardı bu telefona yüklemek istedim fakat Android'i yeterli olmadığı için yükleyemedim. Ben de romlamaya karar verdim. Şu makalelerden buldum ROM için root yüklemek zorunlu deniliyor Recovery modundan dolayı. Fakat bütün root sitelerinden her türlü rootu denedim olmadı. İlk başta yüklendi başarılı oldu fakat Recovery moda bir türlü giriş yapmadı ve tekrardan Odin'le yükleme yapınca artık Recovery mod da yükleme başarısız olmaya başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim rootsuz ROM var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Odin ile ROM yükleyebilirsiniz.
İsterseniz TV'den yardımcı olabilirim.

Telefon modelini doğru yazdığına emin misin? Ona göre sana rootsuz ROM atacağım.

Çok araştırdım model doğru sadece model üzerinden yoğunlaştım aramaya fakat bir türlü Recovery moda girmedi şu anda fabrika ayarlarına döndürdüm telefonu.

Odin ile ROM yükleyebilirsiniz.
İsterseniz TV'den yardımcı olabilirim.

Direkt olarak yükleyebilir miyim rootsuz orijinal ROM'u buldum fakat yüklemeyi denemedim tam olarak nasıl olcağıda modele göre cıkmıyor.

Evet. Stock rom yükler gibi Custom rom yükleyebilirsin. Ama benim tavsiyem Stock roma dönüp TWRP yükleyip Custom Rom flashlamanız olacaktır.

Evet. Stock ROM yükler gibi Custom ROM yükleyebilirsin. Ama benim tavsiyem stock ROM'a dönüp TWRP yükleyip Custom ROM flashlamanız olacaktır.

TWRP ile de denemek istedim fakat TWRP'yi bu model ile bulamadım 1980 ve aşağısı modellerde TWRP desteklemekte ama olmadı farklı modellerden TWRP ile deneyeceğim bir sıkıntı çıkmaz herhalde. TWRP'de aynı CWM Recovery mod gibi Odin ile yükleniyor değil mi? Açılma durumu da CWM Recovery'le aynı mıdır?

Site halinde değilde uygulama halinde deneyin kingroot kullanırsanız hemen rootlarsınız. Bende hiçbir site/uygulama ile root atamamıştım. Ama kingroot denedim yaptım. uygulamanın Root bölmesine gelin ve en fazla 10 dakika boyunca sayacın %100 olmasını bekleyin. % 90 ihtimalle işe yarıyacaktır. Root gerektiren uygulamalarda x uygulaması root için izninizi istiyor diyebilir. Kabul et de. Son derece güvenli. Ben denedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…