bora öztürk Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #1 Merhaba, belirtilen yönergeler ile samsung s3 mini telefonuma root attım hersey bıttıkten snra telefon touchwiz anasayfa durduruldu hatası verıyor, kapatıyorum tekrar acılıyor menuye gırmeme bıle ızın vermıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2015
Merhaba, belirtilen yönergeler ile samsung s3 mini telefonuma root attım hersey bıttıkten snra telefon touchwiz anasayfa durduruldu hatası verıyor, kapatıyorum tekrar acılıyor menuye gırmeme bıle ızın vermıyor.
Furkan Yenen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 1.094 Yer Okmeydanı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2015 #2 Format atıcaksınız başka çare yok. Ayrıca başka yerden root dosyası bulup onunla root ediniz.
O onurylkn54 Hectopat Katılım 22 Eylül 2013 Mesajlar 273 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #3 Fabrika ayarlarına döndürmeniz yetecektir. Bazen root yaptıktan sonra cihazlarda böyle sorunlar olabiliyor. Yine olmazsa stock rom yükleyin.
Fabrika ayarlarına döndürmeniz yetecektir. Bazen root yaptıktan sonra cihazlarda böyle sorunlar olabiliyor. Yine olmazsa stock rom yükleyin.