S3 Mini telefonun ekranının sararması

radyoaktif

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. S3 Mini telefonumun bugün bir anda önce sağ alt, yaklaşık 1 saat sonra da sol üst köşesi garip bir şekilde sarardı. Telefonu bugüne kadar çok yere düşürdüm lakin bu sararmanın gerçekleştiği zaman telefon masanın üzerindeydi. İçini açıp kartı ve soket uçlarını izopropil alkol ile sildim lakin sonuç değişmedi. Hatta sol üstteki sararma, sanırım bu silme işleminden sonra oluştu.

Telefoncuya versem, 200TL'lik telefona 100TL fatura çıkartır düşüncesi ile, bu sorunu, tecrübeli arkadaşlardan bilgi alarak kendim gidermeye çalışacağım. Hangi soket görüntü soketi ve sizce neyi değiştirmem yada ne yapmam gerekiyor? Umarım sorun grafik işlemcide değildir. Soruna teşhis koymamda yardım ederseniz minnettar kalırım.

Son düzenleme:
Ekranını söküp silmeyi deneyin.

Bence yeni telefona geçme vakti geldi

Cevaplar için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Telefonun 1 sene daha garantisi olduğu için garantiye göndermeyi düşünüyorum lakin şu download moda'da ki sayaç olayını nasıl çözeceğimi araştırıyorum. Şu başlıkta ki soruya cevap verebilirseniz minnettar kalırım.

https://www.technopat.net/sosyal/ko...goenderecegim-sayaci-nasil-sifirlarim.356043/

Bence yeni telefona geçme vakti geldi

Dostum imkanımı bir hayli zorlayarak bir kere alıp en az 5 yıl kullanmak adına Cumartesi günü LG G5 aldım zaten.

Kutuyu açmak için Spigen Rugged Armor Kılıf ile BUFF Ekran Koruyucu sipariş edip gelmelerini bekledim ve bugün ikisi de elime ulaştı. G5'i akşama doğru açıp kullanmayı ve kendi elimdekini de anneme vermeyi düşünüyordum ki bir baktım benim emektarın ekranı sararmış. Yahu dedim G5'i kıskanıp intihar mı etti ne oldu. Sen bozulma bozulma, G5 alıp açacağım güne saatler kala bozul. Olacak iş mi Sırf annem için uğraşıyorum zira bu telefonu yapmadan o G5'i açmak haram bana

Ancak telefon söküğü için garantisi bitti. Aliexpress yolu ilenucuz ekran alabilirsiniz.

Felaket tellalı gibisin be dostum Söktüğümü nereden anlayacaklar? Kaldı ki denize gidiyorsun, toza çamura oturuyorsun. Ha temizlemek için arka kapağını açıp bataryasını çıkartmışsın, ha köşesinde ki vidalarını söküp bi alt katmanında ki tozları çıkartmışsın. Yeterki açtığın gibi toparla ve kartın üzerine temizlemek için bile olsa bir şey sürme.

Hayır, vida üzerinde etiket olmalı, vidanın mavi kısmı soyulmamalı ve vida izinden çok rahat açıldığını göreceklerdir.

Özellikle sökmeden önce ona baktım zaten dostum. Ve hiç bir etiket görmediğim için etrafında ki vidaları basitçe söktüm. Neyse ben stok rom'u yükleyip göndereyim. Bakalım bir bahane mi bulacaklar yoksa onarıp mı gönderecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…