Range.. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi. 27 Kasım 2015 #11 l0kan1 dedi: İlginiz için çok teşekkür ederim. Şarj soketinden arkadaş birşey soktu ama yanıt vermedi cihaz. JTAG yöntemi dediğiniz anakartına direk yazılım atılması mıdır ? Evde yapabilecegim iş varmı? Genişletmek için tıkla... Aynen direk yongaya yazılımın yazılması. Başka yapabilecek birşey yok.
l0kan1 dedi: İlginiz için çok teşekkür ederim. Şarj soketinden arkadaş birşey soktu ama yanıt vermedi cihaz. JTAG yöntemi dediğiniz anakartına direk yazılım atılması mıdır ? Evde yapabilecegim iş varmı? Genişletmek için tıkla... Aynen direk yongaya yazılımın yazılması. Başka yapabilecek birşey yok.
l0kan1 Megapat Katılım 11 Eylül 2014 Mesajlar 348 Çözümler 1 27 Kasım 2015 #12 150-200 tl cihaza göre çok fazla bi rakam. Benim gibi sorun yaşayanlara iyi bir ders oldu Satılık s3 mini LCD ekran diyelim
150-200 tl cihaza göre çok fazla bi rakam. Benim gibi sorun yaşayanlara iyi bir ders oldu Satılık s3 mini LCD ekran diyelim