B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2014 #1 Yukarıda yazdığım yazılar neden bir resim derseniz, az önce konuyu açarken dondu kaldı ve bende aldığım resimi koydum buraya. Resimler : Burada "OWNER" yazıyor, neden benim adım yazmıyor ve profil resimim çıkmıyor? Üstüne dokunduğumda bi yer açılıp kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2014
Yukarıda yazdığım yazılar neden bir resim derseniz, az önce konuyu açarken dondu kaldı ve bende aldığım resimi koydum buraya. Resimler : Burada "OWNER" yazıyor, neden benim adım yazmıyor ve profil resimim çıkmıyor? Üstüne dokunduğumda bi yer açılıp kapanıyor.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 2 Şubat 2014 #2 CM 11 kurmak bu kadar zor olmamalı?
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 2 Şubat 2014 #3 CM 11 4.4 üzerine kurulu yani fonksiyonlar aynı genelde. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2014
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2014 #4 Atem Kaner dedi: CM 11 kurmak bu kadar zor olmamalı? Genişletmek için tıkla... Aslında çok kolay hiç zor değil ama benim ilk deneyimim olduğu için biraz zorladım.
Atem Kaner dedi: CM 11 kurmak bu kadar zor olmamalı? Genişletmek için tıkla... Aslında çok kolay hiç zor değil ama benim ilk deneyimim olduğu için biraz zorladım.
C caykarali Hectopat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 64 2 Şubat 2014 #5 Sen galiba tema için bu modu kurmuşsun. :-D
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2014 #6 Şarj ömrümde değişim oldu mu? Kamera-wifi vs. bugu var mı?
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2014 #7 HighPixel dedi: Şarj ömrümde değişim oldu mu? Kamera-wifi vs. bugu var mı? Genişletmek için tıkla... Pil ömrü birazcık uzadı. Samsung'un Kendi rom'unda çok geç fotoğraf çekiyordu bunda tam tersi çok hızlı çekiyor. Hiçbir sorunu yok, sadece ''Google gazetecilik durduruldu'' hatasını aldım. Onuda kullanmıyorum zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2014
HighPixel dedi: Şarj ömrümde değişim oldu mu? Kamera-wifi vs. bugu var mı? Genişletmek için tıkla... Pil ömrü birazcık uzadı. Samsung'un Kendi rom'unda çok geç fotoğraf çekiyordu bunda tam tersi çok hızlı çekiyor. Hiçbir sorunu yok, sadece ''Google gazetecilik durduruldu'' hatasını aldım. Onuda kullanmıyorum zaten.
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2014 #8 Benim telefonda çatır çatır resim çekiyor.
fukuli053 Hectopat Katılım 20 Haziran 2013 Mesajlar 262 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2014 #9 Bende kurmayı düşünüyorum LG 4X HD telefonuma ama garanti dışı kalacağından biraz tedirginliyim.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2014 #10 fukuli053 dedi: Bende kurmayı düşünüyorum LG 4X HD telefonuma ama garanti dışı kalacağından biraz tedirginliyim. Genişletmek için tıkla... 4 Günlük S3 Mini'yi garanti dışı bıraktım,hiç pişman olmadım. Gerçekten süper çalışıyor, garanti dışı kalmasına değer yani.
fukuli053 dedi: Bende kurmayı düşünüyorum LG 4X HD telefonuma ama garanti dışı kalacağından biraz tedirginliyim. Genişletmek için tıkla... 4 Günlük S3 Mini'yi garanti dışı bıraktım,hiç pişman olmadım. Gerçekten süper çalışıyor, garanti dışı kalmasına değer yani.