Metinxxx Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2016 #1 Selamun Aleyküm arkadaşlar. Bu sabah durup dururken arama yapmaya kaltığımda ağda kayıtlı değil sorunuyla karşılaştım. İnternettekilere baktım çözümleri denedim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Bu sabah durup dururken arama yapmaya kaltığımda ağda kayıtlı değil sorunuyla karşılaştım. İnternettekilere baktım çözümleri denedim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 9 Mart 2016 #2 Geçmiş olsun. Sanırım İmei uçmuş. Rootlu mu?
Metinxxx Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2016 #3 Yok. Bir şey yapmadan oldu. Root attıktan sonra denedim aynı sorun devam ediyor. İmei baktım telefon ile aynı yardımlarınızı bekliyorum.
Yok. Bir şey yapmadan oldu. Root attıktan sonra denedim aynı sorun devam ediyor. İmei baktım telefon ile aynı yardımlarınızı bekliyorum.