S3'te ısınma problemi var mı?

Burak Dereli

Hectopat
Ben elimdeki Gio'yu bırakıp S3'e geçmeyi düşünüyorum .ahmetali. S3'te ısınma problemleri , menü ve çeşitli geçişlerde takılmalar vs. gibi sorunlar gündemde. Ne düşünüyorsun ? Kısa bir kullanıcı yorumu yapar mısın ?

S3 kullanıcısı olarak ısınma sorunu yok. Varsa bile ben sürekli kılıf ile kullanıyorum ve hissetmiyorum. Takılmalar olduğu doğru. Çoğu arkadaş geç sarj olma problemi olduğunu söylüyor ama bende yok. Kamerası oldukça iyi.

16 GB'lık modelini alırsan işletim sisteminin kapladığı alan çıkarılınca geriye 11 GB kalıyor.

Fakat romlar ile telefon uçuyor. Bir aralar bol bol rom denerdim. Gerçekten rom ile telefonun neredeyse tüm sorunları bitiyor.

Bende 8 Gb'lik modeli var ve menü geçişlerinde problem yaşamıyorum. Telefon sarj olurken sağ alt köşesi ısınıyor, bu da doğaldır. Eğer geçeceksen hiç düşünme, eziyet çekiyorsun o telefonla.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Muhtemelen yazın 750-950 arası bir fiyatla alacağım S3'ü. S4 Mini vs S3 için ayrı bir konu açmam gerekecek sanırım.

Evet daha yararlı olur forum için.

Pil konusunda ayrıntılı yazı mevcut . Aynı konuları sürekli yazılmasını doğru bulmuyorum.
Lütfen biraz araştırmacı olun bu konu işlendi.
Değişik isimlerle aynı konular gündeme geliyor. Kısaca şunu söyleyeyim ısınmayan telefon daha icat edilmedi . Telefonum ısınmıyor diyen arkadaşlar yalan söylüyor demiyorum bu konu kullanımla alakalı. Isınması gayet doğaldır tavsiyem kablo takılı kullanmayın.

Bir S3 kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki, S3 ısınmıyor, YANIYOR. Herhangi bir oyun açın, sadece 15 dakika oynayın sonra elleriniz ekrana dokunduğunuz için yanmaya başlıyor. Yani sen sadece arayıp mesaj atacaksan ısınmaz fakat oyunlarda çok ısınıyor. Pil kullanımına gelince, güç tasarruf modu denilen bi muhabbet var. Bunu açınca telefon kasıyor. USB kablosunu bulamadığımdan hafızanın %80'i dolu ve menü geçişlerinde güç tasarrufu açıksa kasıyor değilse kasmıyor. Güç tasarrufunu açtığınızda telefon kasmaya başlıyor ne alakaysa bende çözemedim.

Güç tasarrufu açınca, gücü tabi ki kesiyor . Bazı şeyleri devre dışı bırakıyor feaan feşman finko.

Bendede s3 mini var kılıf ile kullanıyorum 10-15 dakika oyun oydadığınızda ısındığını belli ediyor. Kılıfı bile ısıtıyor yahu.

Tamam S3 alırsam evde yangın çıkacak yorumlara göre. S4 Mini araştıracağım. Teşekkürler yorumlar için. Up up up

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…