5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 1 Kasım 2013 #11 Sizin S3 ler sorunlu Neden benim telefon ısınmıyor?
E eTasci Ziyaretçi 1 Kasım 2013 #12 Emou dedi: Sizin S3 ler sorunlu Neden benim telefon ısınmıyor? Genişletmek için tıkla... Demek,ki bu durumda kullandığınız telefon sorunsuz diğerleri sorunlu oluyor!!
Emou dedi: Sizin S3 ler sorunlu Neden benim telefon ısınmıyor? Genişletmek için tıkla... Demek,ki bu durumda kullandığınız telefon sorunsuz diğerleri sorunlu oluyor!!
KakashiSensei Hectopat Katılım 17 Kasım 2013 Mesajlar 5 17 Kasım 2013 #13 Şarjdayken oynarsanız tabiki telefonun ısınması doğaldır. Onun dışında rootlayıp googy kernel yüklediğiniz takdirde ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum. Ben öyle kullanıyorum ve ısınma problemi bende de olmuyor.
Şarjdayken oynarsanız tabiki telefonun ısınması doğaldır. Onun dışında rootlayıp googy kernel yüklediğiniz takdirde ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum. Ben öyle kullanıyorum ve ısınma problemi bende de olmuyor.