S Satli Hectopat Katılım 22 Kasım 2013 Mesajlar 3 22 Kasım 2013 #1 Merhabalar, videoda olan cihaz benim. Buradan sorunu paylaşmak istedim belki çözümünü bulabiliriz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Merhabalar, videoda olan cihaz benim. Buradan sorunu paylaşmak istedim belki çözümünü bulabiliriz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 22 Kasım 2013 #2 Fabrika ayarlarına sıfırlar mısınız ilk olarak.
TC Ali Toplukaya Hectopat Katılım 20 Ağustos 2013 Mesajlar 135 Yer Antalya 22 Kasım 2013 #3 Aslında güncellemeler yada yeni bir rom atıldığında wipe data seçeneklerini uygulamak lazım siz yaptınız mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2013
Aslında güncellemeler yada yeni bir rom atıldığında wipe data seçeneklerini uygulamak lazım siz yaptınız mı?