S4 Active Cepte Cam Çatlama

yavuzdg

Hectopat
Daha fazla  
Herkeze merhaba. Telefon cebimde anahtarla sıkısıp catladı. 4 ay geçti artık- gözüme batıyor. Garantiyi aradıgımda bana 400 tl fiyat söyledi. Lcd-dokunmatık-öncam herşeyiyle. Çok pahallı geldi bana.

Bende telefoncu bi tanıdıgı aradım telefon dokunmatık calısıyorsa ekranda gidip gelmeler yoksa sadece ön cam degismen gerek dedi. Ama zorlu bi iştir ustası lazım dedi. Öncamın fiyatı 30 tl yapması 3 saat sürüyor ve 100-tl yapım parası istiyor.

Toplam 130 tl ama ustanın ön camı degistirirken lcd kırma olasılıgı varmıs. Tamir dünyası site bi tamirciyle konustum o kırılırsa ücretin bize ait oldugunu söyledi ve 6 ay garanti veriyor. Sadece ön cama. Sizce ne yapmamı önerirsiniz ? 400 tl ödeyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence servise verin bende telefoncuya galaxy ace telefonun camını değişmesi için verdim adam yapamamış telefonun farklı sürümünü verdi onunda şarjı olmuyordu şuanda adamda acaba ne yapıyor Telefonu elime alınca satmayı düşünüyorum çok fazla gidip geldim. Yani serviste yaparsanız daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…